Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασημένια διάκριση για το Ben’s Original™ στα Super Market Awards

Ασημένια διάκριση απέσπασε ένα από τα κορυφαία brands της Mars Hellas, το Ben’s Original™, για τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην κατηγορία Άνθρωπος, στο πλαίσιο των Super Market Awards 2023, ενός θεσμού που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές και πρωτοβουλίες επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προμηθευτών προϊόντων και υπηρεσιών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Ben’s Original™, διακρίθηκε με ασημένιο βραβείο, στη φετινή τελετή των Super Market Awards, καθώς εδώ και δύο χρόνια κρατάει μια θέση στο τραπέζι για όλους, δημιουργώντας ισότιμες ευκαιρίες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Έτσι, για δεύτερη συνεχή χρονιά, έδωσε ξανά την ευκαιρία σε 10 νέους και νέες που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί» να σπουδάσουν μαγειρική, παρέχοντας υποτροφίες για την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Ταυτόχρονα, το Ben’s Original™ προσέφερε δωρεάν 20.000 μερίδες θρεπτικό ρύζι καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες σίτισης σε φορείς που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί».

Υπενθυμίζεται ότι από το 2022 μέχρι και σήμερα, στο πλαίσιο της σπουδαίας αυτής πρωτοβουλίας που υλοποιείται σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί», 20 νέοι και νέες έχουν αξιοποιήσει τις ευκαιρίες εκπαίδευσης που προσφέρει το Ben’s Original™ ενώ ταυτόχρονα, 40.000 μερίδες θρεπτικού ρυζιού έχουν διατεθεί σε φορείς που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί», καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες σίτισης των ωφελούμενων.

Ο Άλκης Γέραλης, General Manager Greece, Cyprus & Malta, Mars Multisales South Europe, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση:

«Είναι μεγάλη μας τιμή, η αναγνώριση που λαμβάνουμε για τις δράσεις μας στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, καθώς αποτελεί για εμάς μια σημαντική επιβράβευση των προσπαθειών μας. Αυτή η διάκριση ενισχύει την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια συμπεριληπτική κοινωνία όπου όλοι θα έχουν μια θέση. Μέσα από πρωτοβουλίες και προγράμματα που προωθούν ίσες ευκαιρίες συμμετοχής και εκπαίδευσης, στόχος μας είναι η δημιουργία ευκαιριών που εστιάζουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους μας καθώς και να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση στα θρεπτικά γεύματα που όλοι αξίζουμε. Τα αποτελέσματα μας κάνουν περήφανους και μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ben’s Original™, θα βρείτε στο gr.BensOriginal.com.

Related posts

Συνεργασία PwC Ελλάδας-NED Club για ενδυνάμωση στελεχών των ΔΣ

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για προσλήψεις ηλεκτροτεχνικών

admin

BOX NOW: Επέκταση στην Κύπρο και 3 εκατ. παραδόσεις το 2023

admin

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών συναντά την ΑΣΟΕΕ

admin

Skroutz: Επανέρχονται για νέες αγορές τρεις στους 10 καταναλωτές προϊόντων μόδας

admin

Μέλος της συμμαχίας Responsible Business Alliance η United Group

admin

Λάμψα: Συμφωνία για μίσθωση του «Elatos Resort & Health Club»

admin

Την ψηφιακή μετάβαση της Coffee Lab αναλαμβάνει η SoftOne

admin

ΔΣ ΓΕΚΕ: Εύλογο το αντάλλαγμα στη δημόσια πρόταση

admin