Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχηγός Δύναμης Κουντς: Το Ιράν θα κάνει “ό,τι χρειαστεί” για να βοηθήσει τη Χαμάς

Το Ιράν θα κάνει “ό,τι χρειάζεται” για να βοηθήσει τη Χαμάς στον πόλεμό της εναντίον του Ισραήλ, είπε ο διοικητής της ελίτ Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στον επικεφαλής της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς σε επιστολή που δημοσίευσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν την Πέμπτη.

“Είμαστε στην αδελφική μας υπόσχεση που μας ενώνει και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί σε αυτή την ιστορική μάχη”, έγραψε ο Ισμαΐλ Καανί σε επιστολή του προς τον Μουχαμάντ Ντεΐφ.

⚡️Full translated letter of General Qaani to Mohammad Deif:

In the name of Allah, the Most Gracious, the Most Merciful

Fight them after they fought you. Allah has the power over them, and He will support you with His help and strengthen your hearts against them. (Al-Fath 48:22)… pic.twitter.com/7DKjLZejrQ

— Arya – آریا 🇮🇷 (@AryJeay) November 16, 2023

Η επιστολή δημοσιεύτηκε μία ημέρα αφότου το Reuters ανέφερε ότι ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, είπε στον αρχηγό της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε, νωρίτερα αυτό το μήνα ότι, εφόσον η Τεχεράνη δεν ενημερώθηκε εκ των προτέρων για την καταστροφική τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, δεν θα συμμετάσχει στον πόλεμο εναντίον του Ισραήλ. .

“Τα αδέρφια σας στον άξονα της αντίστασης στέκονται ενωμένοι μαζί σας και δε θα επιτρέψουν στον εχθρό να επιτύχει τους βρώμικους στόχους του στη Γάζα και την Παλαιστίνη”, είπε ο Καανί στην επιστολή, αναφερόμενος σε ένα δίκτυο τρομοκρατικών ομάδων που υποστηρίζονται από το Ιράν, συμπεριλαμβανομένης της Χαμάς, της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ και Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

“Η αντίσταση έχει δείξει ξεκάθαρα την αδυναμία και την ευθραυστότητα της σφετεριστικής σιωνιστικής οντότητας και πρακτικά απέδειξε ότι είναι πιο αδύναμη από τον ιστό της αράχνης”, έγραψε ο Καανί, χαιρετίζοντας την “Επιχείρηση Πλημμύρα του αλ-Άκσα” – το όνομα της Χαμάς για τις σφαγές της 7ης Οκτωβρίου που σκότωσαν περίπου 1.200 άτομα στο Ισραήλ, κυρίως άμαχοι. Οι τρομοκράτες κατέλαβαν επίσης περισσότερους από 240 ομήρους στην πιο πολύνεκρη επίθεση στην ιστορία του εβραϊκού κράτους.

Related posts

Έξι παιδιά θα επιστραφούν στην Ουκρανία από τη Ρωσία έπειτα από μεσολάβηση του Κατάρ

admin

Προειδοποίηση Νετανιάχου: Η Χεζμπολάχ να μη διανοηθεί να μπει στον πόλεμο – Αντίποινα με “ασύλληπτο” μέγεθος

admin

Ebury: Δύσκολη η “εξίσωση” του προϋπολογισμού για την κυβέρνηση της Βρετανίας

admin

Γκούλσμπι (Fed): Όλες οι επιλογές στο τραπέζι για τον Σεπτέμβριο

admin

Ελβετία: Υποχώρησε κάτω του 2% ο πληθωρισμός τον Ιούνιο

admin

Ουκρανός αξιωματούχος: Θα χρειαστεί να διαπραγματευθούμε με την Ρωσία κάποια στιγμή

admin

Ισπανία: Οι κάτοικοι της Μαδρίτης κλήθηκαν να μείνουν στα σπίτια τους καθώς αναμένονται καταρρακτώδεις βροχές

admin

Ένα στα έξι παιδιά έχει πέσει θύμα παρενόχλησης μέσω διαδικτύου

admin

Περισσότερα από τα μισά ελβετικά μετρητά είναι σε χαρτονομίσματα των… 1.000 ελβετικών φράγκων

admin