Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χειρουργείο

Ο Παύλος Πολάκης πόσταρε φωτογραφίες από χειρουργείο για να φωνάξει στον Πρωθυπουργό να μην τον ψάχνει στη Βουλή γιατί έχει, έγραψε, σοβαρή δουλειά. Πάντως, ο Μητσοτάκης δεν ήταν ο μοναδικός που τον αναζητούσε χθες. Σε όλους τους κοινοβουλευτικούς διαδρόμους γι’ αυτόν κοιτούσαν, τον αριστερό που κωλύεται να ψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ενώ τα Σφακιά έβγαλαν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο.

Μαστίγιο

Οπως ήταν αναμενόμενο, η Ευαγγελία Λιακούλη απείχε. Θα είναι ήσυχη η συνείδησή της. Η δουλειά της ως γραμματέας της ΚΟ δεν ξέρω πώς θα είναι από εδώ και πέρα. Ηδη, όταν δεν είναι παρούσα, οι πράσινοι βουλευτές οι οποίοι στήριξαν τη μεταρρύθμιση του οικογενειακού δικαίου λένε διάφορα. Οπότε, το κύρος κι η εξουσία του πασοκικού κοινοβουλευτικού μαστιγίου έχει πληγεί. Περισσότερο απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς υπολογίζοντας το νούμερο των βουλευτών που δεν συντάχθηκαν με την προοδευτική κομματική γραμμή.

Κανόνες

Εξηγώντας γιατί καταψηφίζει, ο Μάριος Σαλμάς είπε ότι κανένας ψηφοφόρος ή γκέι φίλος του δεν του ζήτησε το δικαίωμα της τεκνοθεσίας. «Και επειδή, όλως τυχαίως το 2022 ο πρόεδρος των ΗΠΑ υπέγραψε για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, απορώ πώς έτσι ξαφνικά, μετά από χιλιάδες χρόνια ύπαρξης του ανθρώπου στη γη, άνοιξε στις ΗΠΑ, σε άλλες χώρες και ανοίγει εδώ;», συμπλήρωσε προτού διαπιστώσει πως δεν είναι τυχαίο. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι η φωτογραφία του Μπάιντεν με κόκκινα μάτια να γυαλίζουν ήταν τρολάρισμα των συνωμοσιολόγων.

Εκδρομή

Ενας από τους τελευταίους γαλάζιους που πείστηκαν να πουν το «ναι» ήταν ο Στράτος Σιμόπουλος. Ο βουλευτής ένιωσε την ανάγκη να επισημάνει ότι γνωρίζει πως στενοχωρεί έτσι ορισμένους πολιτικούς του φίλους (βλέπε Αντώνη Σαμαρά) αλλά επειδή η πολιτική «δεν είναι σχολική εκδρομή», θα στηρίξει την κυβέρνηση. Δεν χρειαζόταν η διευκρίνιση. Αλλωστε, παροικούντες και μη το κομματικό σύστημα ξέρουν ότι η ενασχόληση με τα κοινά σε κοινοβουλευτικό επίπεδο είναι επάγγελμα, όχι διασκέδαση.

Related posts

Η ομιλία Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

admin

Προειδοποιήσεις για χαμηλούς τόνους

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση της Κουμουνδούρου στο Θύμιο Γεωργόπουλου και προσφυγή στη Δικαιοσύνη

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω καμία εκδήλωση αλαζονείας και αυταρέσκειας

admin

Στο ζύγι των γαλάζιων ισορροπιών

admin

Εκτός ορίων η κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ – «Σφάχτηκαν» Αυλωνίτου και Κυρίτσης

admin

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ

admin

Στο νοσοκομείο Χανίων ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

admin

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σακελλαροπούλου την Πέμπτη

admin