Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μέρος

Δεν θέλει να σχολιάζει οτιδήποτε ακούγεται για την τρέχουσα κατάσταση στο κόμμα της – που δεν τη βρίσκει καθόλου ευχάριστη – η Ολγα Γεροβασίλη. Παρ’ όλα αυτά, δεν συμφωνεί με όσους εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον πρώην αρχηγό. «Ο Τσίπρας ούτε αποτελεί μέρος του σημερινού προβλήματος ούτε βεβαίως έχει λόγο να αποτελέσει» δήλωσε κατηγορηματικά. Ωστόσο, είναι σίγουρα μέρος των προηγούμενων, τα οποία έχουν πυροδοτήσει όλες τις τωρινές εξελίξεις.

Κατσίκα

«Δεν έχουμε πόλεμο φθοράς αλλά στρατηγική καταστροφής του ΣΥΡΙΖΑ. Εφόσον έχεις επιλέξει να φτιάξεις νέο κόμμα, θες να προκαλέσεις τη μεγαλύτερη δυνατή ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η λογική να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα» αποφάνθηκε για τις κινήσεις των διαφωνούντων με τον αρχηγό ο Γιώργος Τσίπρας. Η συγκεκριμένη κατσίκα είναι σαν εκείνη της βυζαντινής παροιμίας, πάντως. Τη χτυπάει το χαλάζι και κρατάει την ουρά της όρθια.

Ισορροπία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης αποκάλυψε ότι μικρομεσαία στελέχη της ΝΔ κάνουν πλάκα λέγοντας «βάλε ότι είχες θητεύσει λίγο και στο ΠΑΣΟΚ μπας και έχεις τύχη» όταν σκέφτονται να στείλουν κάπου βιογραφικό. Το είπε για να δείξει ότι δεν υπάρχει πια ισορροπία μεταξύ πασοκικής και γαλάζιας συνιστώσας στο κόμμα του. Και για να πετάξει την μπηχτή «άλλο διεύρυνση κι άλλο το ξεχείλωμα». Από τις 8 Ιουλίου του 2019 ακούγεται αυτή η μουρμούρα. Γιατί είναι δύσκολο για κάποιους να δεχθούν ότι η ΝΔ κέρδισε τρεις εκλογές επειδή δεν φαινόταν πούρα ΝΔ.

Εξαπάτηση

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κάλεσε 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για εξαπάτηση εκλογέων μετά τις καταγγελίες για «Greek Mafia». Εντάξει, η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της, αλλά υπάρχει έστω κι ένας στοιχειωδώς ενημερωμένος απ’ το βαθύ Internet ψηφοφόρος του κόμματος που έριξε την ψήφο του στην κάλπη πιστεύοντας ότι βγάζει αρχηγό τον Βασίλη Στίγκα; Μόνο αυτός κορόιδεψε τον ίδιο του τον εαυτό, νομίζοντας ότι το ποίμνιο

του Κασιδιάρη τον ψήφισε για ποιμένα του.

Related posts

Εκλογές 2023: Με ποια κριτήρια θα ψηφίσουν οι νέοι

admin

Γεωργιάδης: Με Food Pass και καλάθι του νοικοκυριού εξοικονομούνται 120 ευρώ

admin

Δένδιας: «Να αφεθεί ελεύθερος ο Μπελέρης» – Το θέμα θα τεθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση

admin

Ολγα Κεφαλογιάννη: «Η διαδικασία της εξωσωματικής είναι Γολγοθάς, έχει προσωπικό κόστος»

admin

Δεσποτόπουλος: «Πολύ δύσκολο να έρθουν νύχτα οι Τούρκοι»

admin

Γιατί ο Μπάιντεν θέλει να πουλήσει F-16 στην Τουρκία και F-35 στην Ελλάδα

admin

Ανδρέας Λοβέρδος: «Πράξη απελευθέρωσης η αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ»

admin

«Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της δικογραφίας» – Τι είπε η δικηγόρος του

admin

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αγορά μαχητικών F-35

admin