Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μεθοδολογία

Μια μέρα μετά την ονοματοδοσία της Νέας Αριστεράς, ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε και για το πώς πιστεύει ότι θα την αντιμετωπίσει το παλιό του κόμμα. «Οταν τη διαφορετική γνώμη, εκτίμηση και άποψη τη βαφτίζεις υπονόμευση και εσωτερικό εχθρό», είπε, «τότε φοβάμαι ότι δεν έχει κλείσει ο κύκλος. Εχει φτιαχτεί μία μεθοδολογία αρένας που κάθε 15-20 μέρες ζητάει αίμα». Δεν έχει άδικο. Οσοι υπήρξαν πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ πριν απ’ τον ίδιο μπορούν να το επιβεβαιώσουν – ξέρετε, αυτοί οι «γερμανοτσολιάδες».

Ονομα

Εντάξει, το όνομα είχε παρουσιαστεί όταν πληκτρολογούσε ο Παύλος Πολάκης τα γαλλικά του για τους 11. Ωστόσο, εκείνος αναρωτήθηκε ανορθόγραφα ««Αριστερά Μπροστά»;; Με παρόν σε ρυθμίσεις υπέρ τραπεζιτών και servicers;;;;;;;;;».  Και γιατί όχι; Ετσι κι αλλιώς, τις περισσότερες φορές που ρίχνει διαδικτυακές μπαλοθιές κάτι τού έχει ξεφύγει απ’ το θέμα για το οποίο τον πνίγει αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης που τον συνδέει με τον νέο του πρόεδρο.

Δεξιός

Ρώτησαν τον Χρήστο Σπίρτζη στον τηλεοπτικό αέρα αν θα προσχωρήσει στη Νέα Αριστερά κι εκείνος απάντησε – με ένα ελαφρύ μειδίαμα – «δεν είμαι δεξιός». Εικάζω ότι οι κάποτε σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον νέοι αριστεροί δεν στενοχωρήθηκαν και πολύ με αυτή του τη δήλωση – και την μπηχτή που ξεκάθαρα κρύβει. Αλλωστε, κάτι μου λέει πως κι εκείνοι δεν θα ήθελαν να πάρουν τον συγκεκριμένο μεταγραφή εξαιτίας όλων όσα είναι.

Ρεσιτάλ

Αφού παρακολούθησε ρεσιτάλ προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας στη Ρώμη μαζί με τον ΓΑΠ, τον Τσίπρα και τη Μπακογιάννη, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δήλωσε ότι βρήκε τη βραδιά διδακτική «διότι δείχνει ότι κάποιες Ελληνίδες και κάποιοι Ελληνες, με τα ταλέντα, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα στενά εθνικά όρια και να γίνουν παγκόσμια σύμβολα, αποδεικνύοντας πόσο οικουμενικός είναι και θα είναι για πάντα ο ελληνικός πολιτισμός». Είναι μια πρόοδος. Τέτοιες μέρες το 2008 πήγαινε στα μπουζούκια.

Related posts

Ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της Νέας Αριστεράς

admin

Ευθύνες για την κερδοσκοπία

admin

Διπλή καμπάνια από το Μέγαρο Μαξίμου για το εκλογικό τεστ του Ιουνίου

admin

Πολιτική κρίση στα κατεχόμενα: Επεσε η «κυβέρνηση» – «Δεν έχει σχέση η Τουρκία»

admin

Μαρία Απατζίδη: Πώς η βουλευτής που εμφανίζεται στο «στριπτίζ του Γρηγοριάδη» έκλεισε το τηλέφωνο στον Λιάγκα

admin

Οικονόμου: Από την Παρασκευή αναστέλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους

admin

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΕΣΥ υπονομεύεται διαρκώς από την κυβέρνηση ΝΔ, προκειμένου το δημόσιο να υποχωρήσει στο ιδιωτικό

admin

Δύο «θυσίες» υπουργών για αλλαγή κλίματος

admin