Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Χώρος

Για τον Δημήτρη Παπαδημούλη, «η χώρα χρειάζεται ένα κόμμα της Αριστεράς σοβαρό και αξιόπιστο». Αυτό στην ανάλυσή του είναι η Νέα Αριστερά για την οποία «υπάρχει χώρος» αφού οι δημοσκοπήσεις λένε ότι ένα ποσοστό της τάξεως του 25% θα μπορούσε να την ψηφίσει. Σύμφωνοι, αλλά εκείνοι που δηλώνουν ότι προτίθενται να την ψηφίσουν είναι μόλις 2,5%. Και ως γνωστόν, πάντα υπάρχει ένα αριστερό κόμμα που πολλοί το αγαπούν αλλά λίγοι το παντρεύονται.

Πατριωτισμός

Αφού τον τίμησε με ένα ποστ γραμμένο στη γλώσσα της πατριωτικής Αριστεράς ο συριζαίος αρχηγός, ο Αγγελος Συρίγος δήλωσε ότι εγκαλείται επειδή λέει «να μην αδειάσουμε τα νησιά από στρατό, και έρχεται και λέει ο κ. Κασσελάκης ότι εμείς πρέπει να επικαλούμαστε τις διατάξεις περί αποστρατιωτικοποιήσεως, δηλαδή αυτό που λέει η Τουρκία, γιατί η Τουρκία τις επικαλείται συνεχώς». Είναι πάντως πολύ εύκολο να πέσει κανείς στην παγίδα του λαϊκισμού όταν προσπαθεί να δώσει διαπιστευτήρια πατριωτισμού.

Γάλα

Ο Κώστας Σκρέκας παραδέχθηκε ότι οι τιμές βρεφικού γάλακτος στην Ελλάδα είναι από 30% μέχρι και 213% υψηλότερες από εκείνες που ισχύουν στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ. Κι έπειτα ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν. Αλήθεια, αν η καταπολέμηση της αισχροκέρδειας είναι από τις πρώτες κυβερνητικές προτεραιότητες και το συγκεκριμένο προϊόν έχει φτάσει να πωλείται τόσο ακριβότερα, πόσο καλά ακολουθεί τις πρωθυπουργικές εντολές το υπουργείο Ανάπτυξης;

Επιστροφή

Την ημέρα που ο Αδωνις Γεωργιάδης θυμήθηκε πόσο ξύλο έφαγε μαζί με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο για να κρατήσουν την Ελλάδα στο ευρώ και να μη γίνει Βενεζουέλα – όπως είπε –,  επέστρεψε και στο υπουργείο που είχε εκείνη την περίοδο, το Υγείας. Θα στοιχημάτιζα ακόμη και σε αύξηση των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού που βρίσκεται σε έξαρση τώρα, μια κι ο νέος πολιτικός προϊστάμενος της οδού Αριστοτέλους δεν ξέρει μόνο τα κατατόπια, γνωρίζει κι από επικοινωνιακές καμπάνιες.

Related posts

Ευρωεκλογές: Το 2019 με τη Ν.Δ. το 2024 με την Νίκη ο Άκης Τσελέντης

admin

Παύλος Μαρινάκης για βίντεο Κασσελάκη: «Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία;»

admin

Από το σκληρό ροκ στο… χέβι μέταλ

admin

Φωτεινή Πιπιλή: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι επιδειξιομανής – Δεν έχει πολιτικό υπόβαθρο»

admin

Τρία διλήμματα εκλογικής στρατηγικής

admin

Σπύρος Πνευματικός: Το Twitter τον κατακεραυνώνει για την κυνική δήλωση περί διαλογής καρκινοπαθών

admin

Οι σχέσεις Τουρκίας – Αιγύπτου, ο παράγοντας Λιβύη και ο ρόλος της Ελλάδας

admin

Κασσελάκης από το στρατόπεδο της Θήβας: «Σεξιστικό να τη λέμε ‘Καλλιόπη’ ας την πούμε ‘Κούλη’»

admin

Μητσοτάκης: Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία

admin