Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Να σταματήσουν οι εκβιασμοί της κυβέρνησης ενόψει του β’ γύρου

Προσπάθεια ωμού εκβιασμού των πολιτών ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών από στελέχη της κυβέρνησης καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη «τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε την απαράδεκτη και αντιθεσμική προσπάθεια κυβερνητικών στελεχών να εκβιάσουν τους πολίτες για να στηρίξουν τους εκλεκτούς της ΝΔ σε δήμους και περιφέρειες».

«Την αρχή έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι ένας αριστερός δήμαρχος δεν μπορεί να διεκδικήσει ΕΣΠΑ προς όφελος της πόλης του» σημείωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης συνέδεσε την παροχή αποζημιώσεων και τα μέτρα στήριξης στους πληγέντες της Θεσσαλίας με το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής για την περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεπέρασε κάθε όριο επικινδυνότητας, εμπλέκοντας τον πόλεμο στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη στην εσωτερική προεκλογική αντιπαράθεση και τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πόρων για την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών» ανέφερε η κυρία Αυγέρη.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΝΔ εκβιάζει ωμά τους πολίτες πριν τις εκλογές. Δεν είναι η πρώτη φορά που φτάνει στο σημείο να εργαλειοποιήσει ευαίσθητα ζητήματα που σχετίζονται με την εξωτερική πολιτική και την εθνική ασφάλεια για να στοχοποιήσει πολιτικούς αντιπάλους» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τώρα τα επικίνδυνα παιχνίδια της που εκθέτουν τη χώρα μας και τους ωμούς εκβιασμούς σε βάρος των πολιτών και της ελεύθερης βούλησής τους» κατέληξε.

Related posts

Ασπίδα προστασίας από Κασσελάκη στις Ανεξάρτητες Αρχές

admin

Ευρωπαϊκές πιέσεις για πυραύλους στο Κίεβο

admin

Η ΝΔ, η νεολαία και το μέτωπο των ΑΕΙ

admin

Πρεμιέρα για την επιστολική ψήφο με ενστάσεις

admin

«Αναγνώριζαν τον Κασιδιάρη ως πραγματικό αρχηγό τους…»

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βορίδης κατήγγειλε το ν/σ Μητσοτάκη ως αντισυνταγματικό και παραμένει στη θέση του!

admin

«Ασυνάρτητος» ο Κασσελάκης για το ΟΑΚΑ λέει ο Σκέρτσος

admin

Βρετανικά ΜΜΕ: Η Τουρκία θα θέσει το Κυπριακό ως προϋπόθεση για να πει «ναι» σε Σουηδία – Φινλανδία για ΝΑΤΟ

admin

Μάκης Βορίδης: Άμεση η ενεργοποίηση της διαδικασίας των αποζημιώσεων για τους πυροπαθείς

admin