Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Καργαρώτος (Παπαστράτος): Εναλλακτικά προϊόντα για μείωση της βλάβης

Για τη στρατηγική μείωσης της βλάβης που σχετίζεται με το κάπνισμα και έχει αποτελέσει τη βάση για την εμφάνιση καινοτόμων εναλλακτικών προϊόντων καπνού μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος Ιάκωβος Καργαρώτος, στο πλαίσιο του 9oυ Οικονομικού Φόρουμ.

«Τα εναλλακτικά προϊόντα θα μπορούσαν να συμβάλλουν στη μείωση της βλάβης για όλους εκείνους τους ενήλικους καπνιστές που δεν διακόπτουν το κάπνισμα. Πιστεύουμε ότι η μείωση της βλάβης, μέσω των εναλλακτικών προϊόντων, μπορεί να λειτουργήσει ως συμπληρωματική πολιτική, δίπλα στη διακοπή και την πρόληψη, για τη διαχείριση του καπνίσματος. Πιστεύουμε σε αυτό και πράττουμε ανάλογα». Ο Αντιπρόεδρος της Παπαστράτος Ιάκωβος Καργαρώτος αναφέρθηκε στην επείγουσα φύση του παγκόσμιου προβλήματος του καπνίσματος.

«Η απάντησή της Παπαστράτος και της Philip Morris International είναι αποφασιστική, έχοντας επενδύσει περισσότερα από 12,5 δισ. δολ. σε έρευνα και ανάπτυξη τα τελευταία 15 χρόνια για να δημιουργήσουμε επιστημονικά τεκμηριωμένα εναλλακτικά προϊόντα που διαθέτουν προφίλ χαμηλότερου κινδύνου. Είναι ανάγκη να δούμε με ρεαλισμό το θέμα του καπνίσματος, μακριά από ιδεοληψίες. Και αυτό προϋποθέτει συνεργασία μεταξύ κυβερνήσεων, επιστημόνων, της κοινωνίας των πολιτών και της βιομηχανίας».

Ο κ. Καργαρώτος έδωσε τέλος έμφαση στην ανάγκη ορθής ενημέρωσης των καπνιστών για το τι θα σήμαινε για εκείνους να αφήσουν πίσω τους το τσιγάρο και να προτιμήσουν μια συγκριτικά καλύτερη εναλλακτική.

Related posts

Quest: Τρίτο κατάστημα iStorm στην Κύπρο

admin

Νέα συμφωνία 110 εκατ. ευρώ από την Ikos Resorts

admin

Motor Oil: Σε λειτουργία νέο Disaster Recovery

admin

Δεκαετή συμφωνία πώλησης ηλεκτρισμού στην Ιταλία υπέγραψε η Mytilineos

admin

Famar: Αναλαμβάνει αποθήκευση και διανομή των σκευασμάτων της Thea Pharma Hellas

admin

Σαράντης: Νέες επενδύσεις 35 εκατ. ευρώ

admin

Ενέργεια: Τι ζητούν γαλλικές εταιρείες για να συνεχίσουν business στην Ελλάδα

admin

Naval: Υπέγραψε πέντε συμβάσεις με ελληνικούς βιομηχανικούς εταίρους

admin

Βογιατζόγλου: Αύξηση τζίρου, πτώση κερδών το 2022

admin