Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Famar: Αναλαμβάνει αποθήκευση και διανομή των σκευασμάτων της Thea Pharma Hellas

Η FAMAR ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Théa Pharma Hellas.

Η Théa Pharma Hellas, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για την υγεία των ματιών, επέλεξε για την αποκλειστική διαχείριση του χαρτοφυλακίου της το Κέντρο Διανομής της FAMAR, στη Θήβα.

Συγκεκριμένα, η FAMAR αναλαμβάνει ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών, την αποθήκευση και την διανομή των οφθαλμολογικών σκευασμάτων, των συμπληρωμάτων διατροφής καθώς και του ιατροτεχνικού εξοπλισμού της Théa Pharma Hellas στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, το Κέντρο Διανομής της Famar, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 70 χρόνια, αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο logistics αμιγώς φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα, καλύπτοντας το 60% της ελληνικής αγοράς. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει το ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς και η ιδιαίτερη αξία που προσδίδει η εταιρεία στη διασφάλιση των ύψιστων προτύπων ποιότητας και συμμόρφωσης που απαιτούνται για την άρτια και ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων, καθιστούν το Κέντρο Διανομής της FAMAR τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη.

«Είμαστε πολύ περήφανοι που η Théa Pharma Hellas μας εμπιστεύεται για τη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο Απόστολος Σαγιάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της FAMAR A.B.E. «Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε για ακόμα μια φορά την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, προκειμένου να συνεχίσουμε να αποτελούμε σταθερά έναν αξιόπιστο και δυναμικό συνεργάτη, συμβάλλοντας μέσα από τις υπηρεσίες μας στον κοινό στόχο που έχουμε με τους πελάτες μας να βελτιώνουμε τη ζωή των ασθενών διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα των φαρμακευτικών προϊόντων».

Related posts

Αντεξε στις πιέσεις η εγχώρια ζήτηση για βενζίνη-πετρέλαιο

admin

Τροποποιήσεις δρομολογίων της Aegean προς Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ρόδο

admin

Αγωγή Χάρη Καρώνη κατά της JP Morgan

admin

Νέες επενδύσεις από την εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας Philosofish

admin

ΟΤΕ: Στα 247,2 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο

admin

«Γεμίζει το ποτήρι» της ΕΖΑ και σχεδιάζει είσοδο στο νερό

admin

Τα σχέδια ανάπτυξης της πορτογαλικής EDPR στην Ελλάδα

admin

Ασφαλιστικές: Ψαλίδι στα ίδια κεφάλαια παρά τα λειτουργικά κέρδη

admin

Καθαρά κέρδη 16,7 εκατ. ευρώ για την ΕΥΔΑΠ το 1ο εξάμηνο

admin