Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Uber Greece στο πλευρό των πλημμυροπαθών με το Uber Aid

Την περασμένη εβδομάδα η Ελλάδα επλήγη από πρωτοφανείς πλημμύρες που οδήγησαν σε ανεπανόρθωτες καταστροφές σε αρκετές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας. Στην Uber Greece ενεργοποιήσαμε την ομάδα μας ώστε να διαθέσουμε την τεχνολογία και τις υπηρεσίες μας και να συνδράμουμε στις προσπάθειες ανάκαμψης και ανακούφισης των πληγέντων περιοχών, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Έχοντας αυτό υπόψη, διαθέτουμε από σήμερα το Uber Aid, μια συγκεκριμένη λειτουργία/επιλογή στην εφαρμογή μας, που είναι διαθέσιμη στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη μέσω της οποίας αναλαμβάνουμε τη μεταφορά βασικών προμηθειών/ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς. Το Uber Aid, διαθέσιμο έως και τις 21 Σεπτεμβρίου, επιτρέπει στους χρήστες να συλλέξουν τις δωρεές τους και στη συνέχεια να καλέσουν ταξί, δωρεάν, το οποίο θα αναλάβει τη μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης στα ειδικά, προκαθορισμένα κέντρα συλλογής και συγκέντρωσης.

«Η κατάσταση στην περιοχή είναι δυναμική και εξελίσσεται συνεχώς. Θα συνεχίσουμε να την παρακολουθούμε στενά και να αναζητήσουμε τρόπους που μπορούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία μας και το τοπικό μας αποτύπωμα για την ανακούφιση των πληγέντων. Στεκόμαστε στο πλευρό της Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε για όσο διάστημα απαιτείται η βοήθειά μας» είπε η Σαρίτα Βαρούχ, Γενική Διευθύντρια της Uber Greece.

Related posts

Απεριόριστα data για 30 μέρες με €10,90 από τη Nova

admin

Revolut: Εφτασε το 1 εκατ. πελάτες στην Ελλάδα

admin

Νέα προνόμια για τα μέλη του Trade Club Alliance της Eurobank

admin

Epsilon Net: Στο 66,91% το ποσοστό της Ginger Digital BidCo

admin

H Gabriella Kindert θα αναλάβει νέα CEO της snappi

admin

ΓΕΚ Τέρνα: Στα €300 εκατ. οι φετινές επενδύσεις σε παραχωρήσεις-ενέργεια

admin

Λύση cloud για την Marks & Spencer από την Entersoft

admin

Πύργος Πειραιά: Οι νέοι μισθωτές και η υπαναχώρηση της Primark

admin

ΟΤΕ: Στα 247,2 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο

admin