Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηθικόν ακμαιότατο – «Ηθελα όμως παραμεθόριο», λέει ο Κασσελάκης

«Πολύ χαρούμενος» που θα πάει στρατό για 20 μέρες δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης που αναμένεται τον Νοέμβριο να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Μιλώντας σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε, μεταξύ άλλων «θα πάω στρατό για 20 μέρες, είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω για 20 ημέρες».

Όταν κάποιος από το κοινό παρατήρησε ότι η θητεία θα είναι 21 ημέρες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «και 22 θα κάνω, όσες χρειαστεί»

Αναφέρθηκε ακόμα και στο θέμα του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, λέγοντας ότι «έχω πει επίσης κάτι που πολλοί θεωρούν πώς το λέει αυτός στην ομογένεια για διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας, εγώ είμαι θρησκευόμενος.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αποστρατιωτικοποιεί τα νησιά και πρόσθεσε «εγώ δεν θα έστελνα οπλισμό από τα νησιά στην Ουκρανία».

«Αν θέλετε να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη χώρα χρειάζομαι ένα πράγμα: αυτοδύναμη κυβέρνηση» κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί πρέπει να ντυθεί στα χακί

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμπίπτει στις περιπτώσεις των Ελλήνων που έχουν ζήσει έντεκα συνεχόμενα χρόνια στο εξωτερικό.

Σε αυτήν την περίπτωση, αν ο πολίτης έχει συμπληρώσει το 45ο έτος της ηλικίας του, τότε απαλλάσσεται από την υποχρέωση στράτευσης.

Εφόσον ο Στέφανος Κασσελάκης είναι 35 ετών, δεν έχει συμπληρώσει το ηλικιακό όριο που προβλέπεται, το οποίο θα του επέτρεπε να πάρει απαλλαγή και έχει πλέον γυρίσει στην Ελλάδα, οπότε υποχρεούται να εκπληρώσει κανονικά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Related posts

Μητσοτάκης: Αποτέλεσμα συνεκτικής πολιτικής μιας τετραετίας η πρόοδος

admin

ΣΥΡΙΖΑ: «Πάρε μέρος στις προκριματικές εκλογές» – Βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη με οδηγίες

admin

Μητσοτάκης για εκλογές: «Από τον Απρίλιο και μετά…»

admin

Θάνος Πλεύρης: Πράσινο φως για να επιστρέψουν στα νοσοκομεία οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

admin

Ελληνική NOTAM δεσμεύει πέντε περιοχές στο Αιγαίο για να μπλοκάρει το 4ο τουρκικό γεωτρύπανο

admin

Μεταρρύθμιση και αντιμεταρρύθμιση

admin

Αλλαγή πλάνων για την ελληνική εκπροσώπηση στα Τίρανα

admin

Κατώτατος μισθός: Στα 479€ το επίδομα ανεργίας – Πώς διαμορφώνονται τα υπόλοιπα επιδόματα

admin

ΚΚΕ: Πρόκληση και συνενοχή στο έγκλημα η συνάντηση Μητσοτάκη – Νετανιάχου

admin