Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν θα φορέσει τα χακί τον Νοέμβριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Το σίριαλ για το πότε θα πάει στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης καλά κρατεί. Η αρχική ενημέρωση ήταν πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα στρατεύονταν τον Νοέμβρη, μετά το ταξίδι τους στις ΗΠΑ. Η συζήτηση αυτή διατηρήθηκε υψηλά στην επικαιρότητα, κυρίως ως σχετική με τα εθνικά θέματα, τα οποία αποτελούν μια θεματολογία που απολαμβάνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι Έλληνες πολίτες, ανεξαρτήτως σχέσης με το εξωτερικό, που είναι άνω των 33 ετών, υπηρετούν μειωμένη θητεία διάρκειας 20 ημερών, αν θελήσουν να την εκτίσουν και δεν την εξαγοράσουν.

Οι πιθανότερες ημερομηνίες

Κατά την διάρκεια των εθνικών εκλογών αλλά περισσότερο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετή κουβέντα έγινε για το αν θα υπηρετήσει την θητεία του. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τον Νοέμβρη, μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Η επόμενη διαθέσιμη ΕΣΣΟ άλλωστε ήταν του Νοεμβρίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει πρώτα να διαχειριστεί τις δηλωμένες αντιδράσεις στο πρόσωπό του και ύστερα να προχωρήσει στο συνέδριο.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Mega και την εκπομπή livenews κάτι τέτοιο φαίνεται πιθανό να συμβεί τον Νοέμβρη. Το πιθανότερο είναι ο Στέφανος Κασσελάκης να υπηρετήσει το 20ήμερο που προβλέπεται στις επόμενες κλήσεις.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο κ. Κασσελάκης θα παρουσιαστεί είτε τον Ιανουάριο, είτε τον Μάρτιο, με περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει η περίπτωση του Μαρτίου. Πιθανολογείται πως το ζήτημα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και το αν θα  προβεί ή όχι σε διαγραφές στελεχών για λόγους εσωκομματικής πειθαρχίας, απασχολούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ περισσότερο από όσο θα ήθελε να παραδεχτεί.

Related posts

Βήμα σημειωτόν για τα F-16 στην Τουρκία

admin

Οι «Σπαρτιάτες» και το κύρος των εκλογών

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η επίσκεψη σε καταφύγιο ζώων και το μήνυμα στο TikTok που ενέκρινε ο… Πίνατ

admin

Σε ποιες περιφέρειες εξελίσσεται σε ντέρμπι – Μεγάλες ανατροπές, ποιοι ετοιμάζουν για δηλώσεις νίκης

admin

Στην Κεντρική Επιτροπή το καυτό μπαλάκι των διαγραφών

admin

Ανδρουλάκης: Έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε τις γερμανικές επανορθώσεις

admin

Δεν κάνει πίσω η Αθήνα για την υπόθεση Μπελέρη

admin

Μαίνεται… ο «πόλεμος του Σημίτη» μεταξύ Κασσελάκη και ΠΑΣΟΚ

admin

Ιμπραχή Καλίν: Νέες απειλές με αιχμή τα νησιά και το μεταναστευτικό

admin