Image default
ΚΟΣΜΟΣ

“Γιάφκα” το σπίτι του Αλέν Ντελόν – Η αστυνομία κατέσχεσε 72 όπλα και πάνω από 3.000 σφαίρες

Στα φώτα της δημοσιότητας βρέθηκε σήμερα, αλλά για εντελώς διαφορετικούς ρόλους, ο Γάλλος ηθοποιός Αλέν Ντελόν, καθώς η αστυνομία εντόπισε στο σπίτι του και κατέσχεσε 72 πυροβόλα όπλα, για τα οποία ο θρύλος του κινηματογράφου και της μικρής οθόνης δεν διέθετε άδειες, σύμφωνα με τους Γάλλους εισαγγελείς.

Η αστυνομία βρήκε επίσης στο σπίτι του 88χρονου ηθοποιούν περισσότερες από 3.000 σφαίρες, ενώ διαπίστωσε επίσης ότι είχε δημιουργήσει σκοπευτήριο στην επαρχιακή κατοικία του στο Ντουσί-Μονκορμπόν, 135 χλμ. νότια του Παρισιού.

Ο Ντελόν “δεν είχε καμία άδεια που να του επιτρέπει την κατοχή πυροβόλου όπλου”, ανέφερε σχετικά ο τοπικός εισαγγελέας, Ζαν Σεντρίκ Γκο, σύμφωνα με τον Guardian.

Η έρευνα στο σπίτι του θρυλικού Γάλλου ηθοποιού διατάχθηκε αφότου ένας δικαστικός υπάλληλος που στάλθηκε σπίτι του στο πλαίσιο μιας άλλης δικαστικής έρευνας για την πρόσφατη οικογενειακή διαμάχη μεταξύ των παιδιών του, εντόπισε ένα όπλο και ειδοποίησε τις δικαστικές αρχές.

Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο μήνα, ο μικρότερος γιος του Ντελόν υπέβαλε καταγγελία εναντίον της αδελφής του, κατηγορώντας την ότι εκμεταλλεύεται την αδυναμία στην οποία βρίσκεται ο Αλέν Ντελόν μετά το εγκεφαλικό που υπέστη το 2019.

Η διαμάχη έγινε γνωστή από τον μεγαλύτερο γιο του Ντελόν, Άντονι Ντελόν, ο οποίος δήλωσε στο περιοδικό Paris Match ότι η υγεία του πατέρα είναι σε “κακή” κατάσταση.

Ο πρεσβύτερος Ντελόν, μέσω του δικηγόρου του, έκανε γνωστό ότι “σοκαρίστηκε” και ότι θα υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η περιουσία του Αλέν Ντελόν υπολογίζεται σε εκατομμύρια λίρες. Τον Ιούνιο ο Γάλλος σταρ πούλησε περίπου 80 έργα τέχνης σε δημοπρασία, εισπράττοντας περισσότερα από 6,8 εκατ. στερλίνες.


 

Related posts

Σεισμός στο Μαρόκο: Στους 1.305 οι νεκροί – Τριήμερο εθνικό πένθος

admin

ΗΠΑ – Κίνα: Oι δυο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου παίζουν το χαρτί της άμβλυνσης

admin

Επίσκεψη Ερντογάν στη Γερμανία στις 17 Νοεμβρίου

admin

Ευρώπη: Κύμα ψύχους πλήττει το κεντρικό και ανατολικό τμήμα της Γηραιάς Ηπείρου

admin

Ρωσία: “Εγκληματική ενέργεια” η αποστολή ουρανίου στην Ουκρανία

admin

Ο Σάντσεθ θα επισκεφθεί το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη

admin

Κίνα: Οι τιμές των κατοικιών συνέχισαν τον Ιανουάριο την καθοδική τους πορεία με μικρότερη μείωση

admin

Ισραηλινός στρατός: Περισσότεροι από 100.000 Παλαιστίνιοι έφυγαν προς τον νότο σε 48 ώρες

admin

Έλον Μασκ: Μέσω Starlink το internet μετά το μπλακάουτ στις επικοινωνίες στη Γάζα

admin