Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal: Αναταξινόμηση κονδυλίων για τη χρήση του 2022

H IDEAL Holdings (εφεξής η «Εταιρεία») σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 εδ. (η) (αα) του άρθρου 23 του Ν.3556/2007, προβαίνει στην ακόλουθη δημοσιοποίηση, στο πλαίσιο της εξέτασης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ετήσιων ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της Εταιρείας για τη χρήση 2022, εν όψει και της επικείμενης έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου, αναφορικά με αναταξινόμηση του κονδυλίου “Κέρδη από Πώληση Επένδυσης” στην Ενοποιημένη Κατάσταση Αποτελεσμάτων.

Αναλυτικότερα σημειώνουμε ότι η πώληση του συνόλου των μετοχών της κατά 100% θυγατρικής της εταιρείας ESM EFFERVESCENT SODAS MANAGEMENT LTD στην CC BEVERAGES HOLDINGS II B.V. έναντι τιμήματος € 45,9 εκ. σε μετρητά, που ολοκληρώθηκε στις 21.10.2022, η οποία συνεισέφερε στα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα, κέρδη ποσού € 28,9 εκ. και τα οποία παρουσιάστηκαν σε διακριτή γραμμή στην Κατάσταση Συνολικών Εσόδων, συναθροιζόμενα στα Κέρδη μετά φόρων από συνεχιζόμενες δραστηριότητες αντί της συμπερίληψης του ανωτέρω ποσού στα Κέρδη μετά φόρων από διακοπείσες δραστηριότητες σύμφωνα με τις διατάξεις του ΔΠΧΑ 5.

Τα ενοποιημένα Κέρδη μετά φόρων της χρήσης 2022 παραμένουν αμετάβλητα μετά την αναταξινόμηση (εσωτερική – εντός της κατάστασης συνολικών εσόδων) του κονδυλίου και δεν υπάρχει άλλη επίδραση στα κονδύλια των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων.

Ακολούθως απεικονίζεται η ανωτέρω περιγραφείσα αναταξινόμηση στην ενοποιημένη Κατάσταση Συνολικών Εσόδων:

Related posts

Αυτοί είναι οι 20 νέοι εταίροι της EY Ελλάδος

admin

ΔΕΗ: Η πώληση του ΔΕΔΔΗΕ θα χρηματοδοτήσει την επέκταση στη ΝΑ Ευρώπη

admin

ΤΧΣ: Στα 4 ευρώ ορίστηκε η τιμή διάθεσης των μετοχών της Πειραιώς

admin

Έργο για την Groupama υλοποίησε η Office Line

admin

Τιτάν: Υπέγραψε τη Διακήρυξη για μια Ευρωπαϊκή Βιομηχανική Συμφωνία

admin

Alpha Bank: Ομολογιακό δάνειο 60,5 εκατ. στην Τεχνοφόρμ Α.Ε. του ομίλου Sunlight

admin

Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στην αργυροχρυσοχοϊα από τoν όμιλο FF

admin

Webinar για επαγγελματίες τεχνολογίας διοργανώνει η Randstad

admin

Νέος Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Ηρακλής αναλαμβάνει ο Γιώργος Λυμπερόπουλος

admin