Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Douleutaras: Εγγύηση επιστροφής χρημάτων για οικιακές εργασίες έως €10.000

Ο Douleutaras, πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για το σπίτι, ενισχύει την υπηρεσία «Εγγύηση Εξυπηρέτησης», διασφαλίζοντας πως θα είναι δίπλα στον χρήστη από την αρχή έως το τέλος, μέχρι κάθε εργασία να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Σε αυτό το πλαίσιο, η πλατφόρμα αναβαθμίζει την εμπειρία του χρήστη, προσφέροντας «Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων» έως και 10.000 ευρώ, αντί 2.500 ευρώ που ήταν μέχρι πρότινος.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Douleutaras εγγυάται πως κάθε εργασία που ολοκληρώνεται γίνεται με συνέπεια, ποιότητα και ασφάλεια. Φροντίζει για την ομαλή υλοποίηση της μέσω της συνεχούς ανάπτυξης νέων τεχνολογικών εργαλείων που εξασφαλίζουν την άμεση επικοινωνία του χρήστη με τον επαγγελματία. 

Με απώτερο στόχο την ικανοποίηση των χρηστών, ο Douleutaras αναλαμβάνει κάθε εργασία, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το δίκτυο των αξιολογημένων επαγγελματιών, το οποίο ξεπερνά σε αριθμό τους 4.200, την εύρεση των καλύτερων επαγγελματιών μέσα σε μόλις 10”, καθώς και την παροχή δυνατότητας σύγκρισης των προφίλ των επαγγελματιών της πλατφόρμας. Παράλληλα, η πλατφόρμα έχει δεχθεί περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια αιτήματα εργασιών, ενώ έχει περισσότερες από 550.000 ολοκληρωμένες εργασίες έως και σήμερα.

Related posts

Wind: Αύξηση εσόδων και πελατών το δεύτερο τρίμηνο

admin

Cosmote: Νέος online διαγωνισμόs για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

admin

Πληρωμές με δόσεις άτοκα χωρίς πιστωτική κάρτα από τα Public

admin

ΕΡΓΟΣΕ: Εργα €3,3 δισ. αλλάζουν το τοπίο στο σιδηροδρομικό δίκτυο

admin

Ο Γ. Μετσοβίτης Γενικός Διευθυντής στο Νέο Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης

admin

Πειραιώς: Μπόνους στους εγχώριους ιδιώτες από την κατανομή των μετοχών

admin

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πέτυχε η «Θεόνη»

admin

Επ. Ανταγωνισμού: Εγκρίνει την εξαγορά της «Ελιν Βερντ» από τη Μotor Oil

admin

Εχασε τον μισό τζίρο στην Ελλάδα η H&M

admin