Image default
PIRAEUS BANK

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Το «σινιάλο» στην Intralot, το «σκούπισμα» στην Orilina

Το «σινιάλο»: Η πρόσφατη αγορά 400.000 μετοχών από τον Σωκράτη Κόκκαλη φαίνεται ότι αποτέλεσε το τέλειο «σινιάλο» για τους αγοραστές, οι οποίοι χθες οδήγησαν την Intralot στο 7% και το 1,25 ευρώ (υψηλό 6ετίας). Μάλιστα, επρόκειτο για την καλύτερη συνεδρίαση από τις 22 Ιανουαρίου, όταν και πάλι η μετοχή είχε εκτοξευθεί κατά 7%. Κοντά στο 20% ανέρχεται πλέον η μεταβολή της εισηγμένης μέσα στο 2024, με την κεφαλαιοποίηση να ξεπερνά τα 750 εκατ. ευρώ.

Περιθώριο ανόδου 70%: Τιμή – στόχο στα 23 ευρώ δίνει για τη μετοχή του ΟΤΕ η Citi, η οποία κάνει λόγο για ένα ισχυρό περιθώριο ανόδου της τάξης του 70% σε σχέση με τα τρέχοντα επίπεδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στο δυσμενές σενάριο ο πήχης για τη μετοχή τίθεται στα 15 ευρώ. Όλα αυτά παρέχουν σημαντική ώθηση στην εισηγμένη, η οποία άγγιξε τα 14 ευρώ στη χθεσινή συνεδρίαση, με τζίρο άνω των 17 εκατ. ευρώ.

Σε υψηλό 3ετίας: Στο υψηλότερο επίπεδο από την ανακεφαλαιοποίηση του 2021 έκλεισε χθες η μετοχή της Πειραιώς, η οποία «πέταξε» στο 5,22% και τα 4,07 ευρώ, καταγράφοντας τζίρο 23,1 εκατ. ευρώ. Άλλωστε, η τράπεζα μετρά αντίστροφα για την αποεπένδυση του ΤΧΣ, η οποία όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί με μικρό discount σε σχέση με την χρηματιστηριακή τιμή. Ξεπέρασε τα 5 δισ. ευρώ η αξία της εισηγμένης.

«Σκούπισμα»: Συνεχίζεται το «σκούπισμα» μετοχών της Orilina από τον Τρύφωνα Νάτση και τη Δέσποινα Παντοπούλου – Νάτση, καθώς το ζεύγος προχώρησε στην αγορά συνολικά 6.754 μετοχών από τις 23 έως τις 28 Φεβρουαρίου. Οι συναλλαγές εκτελέστηκαν στην τιμή του 0,90 και 0,91 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι από κοινού ελέγχουν το 50,6% του μετοχικού κεφαλαίου.

(Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν συνιστούν προτροπή για αγορά, πώληση ή διακράτηση οποιασδήποτε μετοχής) 

Related posts

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Το «buy» της HSBC και το -10% της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

ad

Βελτιώνει το ενεργειακό της αποτύπωμα η Τράπεζα Πειραιώς

admin

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με τον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού

admin

Χρηματιστήριο: Νέο υψηλό 13 ετών, με ράλι άνω του 5% σε Πειραιώς & Entersoft

ad

Τράπεζα Πειραιώς: Στα €4,284 αναπροσαρμόζεται η τιμή ασκήσεως των warrants

admin

Πειραιώς: Πληρωμές αγροτικών επιδοτήσεων σε δικαιούχους αγρότες

admin

Πειραιώς: Βλέπει ανάπτυξη 2% το 2018

admin

Τράπεζα Πειραιώς: Μένουν στη «Συμμετοχών» CoCos και Tier II

admin

Xρήστος Μεγάλου: Μεγάλη απορρόφηση κονδυλίων του RRF

ad