Image default
ALPHA BANK

Το Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Το σερί στην Jumbo και τα 300 εκατ. ευρώ της Intracom

Σερί 5×5: Την 5η συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση συμπλήρωσε χθες η μετοχή της Jumbo, η οποία δείχνει έτοιμη να προσεγγίσει εκ νέου τα ιστορικά υψηλά των 29 ευρώ, μετά τα εντυπωσιακά μεγέθη του 2023 και το νέο μέρισμα. Στα 26,8 ευρώ βρίσκεται πλέον η τιμή στο ταμπλό, με τη μέση τιμή – στόχο να καθορίζεται στα 30,5 ευρώ. Δηλαδή περιθώριο ανόδου σχεδόν 15%.

Ολίγον… πίσω: Η μετοχή της Alpha Bank είναι, αναμφίβολα, η μοναδική τράπεζα, η οποία έχει μένει εν μέρει πίσω στο εν εξελίξει ράλι, παραμένοντας μακριά από τα προ-πανδημίας επίπεδα του 1,8 ευρώ. Μάλιστα, από τις αρχές του έτους η μεταβολή δεν ξεπερνά το 4%, υποαποδίδοντας σε σχέση με τον υπόλοιπο κλάδο. Πάντως, χθες, προσπάθησε να ανακτήσει το 1,60 ευρώ, βελτιώνοντας την κεφαλαιοποίηση στα 3,75 δισ.

Νέο όνομα, νέα υψηλά: Μία ανάσα από τα 10 ευρώ βρίσκεται πλέον η Alpha Αστικά Ακίνητα, ή πιο σωστά η Alpha Real Estate Services (όπως είναι το νέο όνομά της). Η μετοχή διαπραγματεύεται στο υψηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2022, πραγματοποιώντας ένα ράλι άνω του 16% μέσα στο 2024.

300 εκατ. ευρώ: Παρά την σχετική αδυναμία των πρώτων ημερών του έτους, η μετοχή της Intracom αποδεικνύει τη δυναμική της, καθώς πλέον βρίσκεται στα 3,5 ευρώ και το υψηλότερο σημείο από το μακρινό 2010. Επόμενο στοίχημα για την εταιρεία συμμετοχών είναι η επιστροφή στο γκρουπ των εισηγμένων με κεφαλαιοποίηση άνω των 300 εκατ., κάτι για το οποίο απαιτεί μια ελάχιστη άνοδο της τάξης του 2% σε σχέση με τα ημερινά επίπεδα.

Related posts

Κέρδη 48,1 εκατ. στο τρίμηνο για την Alpha Bank

admin

Ο Μιχάλης Τσαρμπόπουλος νέος Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής στην Alpha Bank

admin

Αθώοι Ψυχάρης και στελέχη Alpha Bank για τα δάνεια στον ΔΟΛ

NEWSROOM

Alpha Bank: Θα υπερβούν τους στόχους τα πλεονάσματα της Αθήνας

admin

Alpha Bank: Αναστέλλει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου την καταβολή δόσεων για δάνεια και κάρτες

admin

Η ανάρτηση Βενιζέλου για τον πατριάρχη των τραπεζιτών Γιάννη Κωστόπουλο

admin

Χρηματιστήριο: Οι 5+3 εισηγμένες που βγήκαν… χαμένες από τον Μάρτιο

ad

Alpha Bank – Nexi: Συμφωνία για τη μεταφορά υπαλλήλων του merchant acquiring

admin

Πως «διαβάζει» η Alpha Finance τα αποτελέσματα των τραπεζών

admin