Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ταλέντο

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, η Καλλιόπη Βέττα αποφάνθηκε ότι οι αυξημένες εισπράξεις του τουρισμού το 2023 δεν μεταφράζονται σε κέρδος για τον κλάδο επειδή η μείωση της ταξιδιωτικής δαπάνης και η ακρίβεια στην ενέργεια, τα αγαθά, τα τρόφιμα και τις πρώτες ύλες ροκανίζουν τα έσοδα των επαγγελματιών του χώρου. Τελικά, μέχρι και σήμερα οι συριζαίοι μπορούν να σε εκπλήξουν. Εχουν ένα μοναδικό ταλέντο στο να διαλέγουν τις λάθος μάχες.

Διαφορά

«Εμείς κάνουμε πολιτική για την κοινωνία. Δεν κάνουμε για να ικανοποιούμε την ιδεολογική μας αναζήτηση. Κι αυτό είναι η διαφορά μας με στελέχη που αποχώρησαν», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος ενώπιον συριζαϊκού κοινού στην Πυλαία. Οφείλει να του αναγνωρίσει κανείς πως βαδίζει στον σωστό δρόμο για να εξαφανίσει οποιαδήποτε διαφορά είχε με τη νέα ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο το ύφος θέλει λίγη παραπάνω δουλειά.

Πολιτική

O Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τη στάση του Εντι Ράμα στην υπόθεση Μπελέρη, επισήμανε ότι «καμιά φορά οι ηγέτες συνηθίζουν να λένε πράγματα και μετά να τα αλλάζουν». Γι’ αυτό, εξήγησε, έχει μάθει στην πολιτική να μη δίνει «μεγάλη σημασία στο τι λένε. Οταν καταλάβει κάποιος τις συνέπειες των επιλογών του, καμιά φορά λογικεύεται». Στοιχηματίζω πως ακόμη και οι επικριτές του ανάμεσα στην κοινή γνώμη θα συμφωνήσουν με τη συγκεκριμένη αλήθεια της προσωπικής του εμπειρίας.

Φτερό

Η Εφη Σαρρή είναι γκρούπι του Κασσελάκη. Τόσο μάλιστα, ώστε να απορεί που αυτός ήρθε στην Ελλάδα και δεν τον πήρε το Χόλιγουντ. Ή να δηλώνει έτοιμη να κατέβει στις εκλογές μαζί του χωρίς να προσδοκά υπουργείο. Μόνο στο γραφείο του να την έχει, να του το καθαρίζει με το φτερό, θέλει. Οι απανταχού λάτρεις του καλτ στηρίζουν μια τέτοια συμμαχία – ειδικά αν ο συριζαίος πρόεδρος τραγουδήσει το σουξέ της λαϊκής αοιδού, που πολιτεύτηκε το 2007 με τον ΛΑΟΣ, «σταυρώστε με, σταυρώστε με/ στα χέρια σας σηκώστε με».

Related posts

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Αιχμηρά συνθήματα από διαδηλωτές έξω από το γραφείο του στις Σέρρες

admin

Τσαβούσογλου: Η στρατιωτικοποίηση Λέσβου και Σάμου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι – Θα πάρουμε μέτρα

admin

Συνελήφθη ο δράστης του εμπρησμού στα γραφεία της Real

admin

Πλεύρης: 250 εκατ. ευρώ σε Κέντρα Υγείας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

admin

Ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις Τουρκίας με Φινλανδία και Σουηδία

admin

Πού μπορεί να συμβεί το «ατύχημα» στο Αιγαίο – Θα υπάρχει κερδισμένος;

admin

Απάντηση στην τουρκική προπαγάνδα: Ποια είναι η αλήθεια για τη «ΝΑΤΟϊκή» άσκηση

admin

Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε;

admin

Τσαβούσογλου: Ευχές σε Δένδια για την 25η Μαρτίου

admin