Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις

Το έχει ρίξει στις συναντήσεις ο Αλέξης Τσίπρας αυτή την εβδομάδα επειδή ανησυχεί για την ενότητα και το μέλλον του κόμματος που παρέδωσε. Ετσι, με τον τρόπο του, εισακούει όσους ζητούσαν έστω ένα του νεύμα για να αλλάξει το εσωκομμματικό τοπίο –  μια και πλέον ανήκει στην κατηγορία των αριστερών τοτέμ. Βέβαια, κανείς δεν έχει αναρωτηθεί κατά πόσο έχει πλέον τη δύναμη να διαμορφώσει μια διαφορετική μοίρα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ονομα

Παρότι δεν έχουν καταλήξει σε όνομα για το κόμμα τους, ο Δημήτρης Βίτσας εξήγησε ότι αυτό «δεν πρέπει να έχει μόνο ένα στοιχείο, το στοιχείο της ριζοσπαστικής Αριστεράς, σε αυτό πρέπει να προσθέσεις το στοιχείο της αριστερής οικολογίας, τα φεμινιστικά προγράμματα. Να είναι ένας τίτλος μικρός και να κατανοείται εύκολα το τι είναι αυτή η πολιτική δύναμη». Φιλική συμβουλή: να λάβουν υπόψη και πόσο εύκολα θα σατιρίζεται. Οσο λιγότερα λογοπαίγνια βγάζει τόσο το καλύτερο.

Σύνδεση

Για τον Σωκράτη Φάμελλο, «το ζήτημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανοίξει ακόμη τη συζήτηση για το πώς θα λειτουργεί ως κόμμα και πώς θα συνδεθεί με την κοινωνία». Μπα; Γιατί να την ανοίξει; Δεν την έχει κλείσει ήδη ο πρόεδρος τη συγκεκριμένη κουβέντα, επικοινωνώντας αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες ενώ περπατάει και κάνει δηλώσεις στα κανάλια; Τόση σύνδεση με τους περαστικούς κανένας άλλος δεν έχει πετύχει.

Προσφορές

Ο Παύλος Μαρινάκης άδειασε τον Κώστα Σκρέκα που είπε ότι εξετάζεται η κατάργηση των προσφορών 1 1 γιατί ο καταναλωτής αναγκάζεται να πάρει ένα προϊόν παραπάνω που δεν χρειάζεται. «Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε το 1 1, είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο – που δεν πρόκειται να γίνει – τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι» συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Είναι μια εκδοχή της αντιπολίτευσης που κάνει η κυβέρνηση στον εαυτό της κι αυτή.

Related posts

Ελληνοτουρκικά: «Τα Rafale αλλάζουν τις ισορροπίες στο Αιγαίο» παραδέχονται Τούρκοι αναλυτές

admin

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα σταθεί στο πλευρό Τουρκίας και Συρίας

admin

Φάμελλος: Ηττήθηκαν η αλαζονεία και η υπεροψία της Νέας Δημοκρατίας

admin

Γερμανία για τεθωρακισμένα: Η συμφωνία έκλεισε στη συνάντηση Σολτς – Μητσοτάκη

admin

Ψήφισμα-σοκ για ΜΜΕ, υποκλοπές, κράτος δικαίου

admin

ROMA, ROMA

admin

Τα κέρδη από την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ

admin

Αυτή είναι η τροπολογία για «μπλόκο» στο κόμμα του Κασιδιάρη

admin

Βασίλης Τσιάρτας: Το Twitter τον «τελειώνει» μετά την αποκήρυξη από την οικογένειά του

admin