Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Σύζυγος στρατιώτη ζητά την επιστροφή του από την Ουκρανία στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του Πούτιν

Η σύζυγος ενός Ρώσου στρατιώτη απηύθυνε μια συγκινητική έκκληση για την επιστροφή του από την Ουκρανία σήμερα στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

“Ο Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν εξέδωσε ένα διάταγμα βάσει του οποίου ο σύζυγός μου πρέπει να βρίσκεται εκεί (στην Ουκρανία). Με ενδιαφέρει να μάθω πότε θα εκδώσει ένα διάταγμα ότι ο σύζυγός μου θα πρέπει να βρίσκεται στο σπίτι του”, είπε η Μαρία Αντρέγεβα κι ενώ εργαζόμενοι στο εκλογικό κέντρο την κοιτούσαν.

Η γυναίκα ενεπλάκη σε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με μια άλλη γυναίκα που της είπε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία υπερασπίζονται την πατρίδα τους ότι εκείνη θα έπρεπε να προσεύχεται για εκείνους.

“Επομένως, τι ακολουθεί; Το υπουργείο Άμυνας ξόδεψε τα χρήματά του, τώρα πρέπει να ξεζουμίσουμε τους ανθρώπους μας, να τους πάρουμε το τελευταίο ψήγμα ζωής; Έτσι ώστε να επιστρέψουν σε εμάς σε κομμάτια;”, ρώτησε η Αντρέγεβα.

“Θα μου δώσουν ένα κομμάτι; Τι θα πάρω πίσω; Έναν άνδρα χωρίς πόδια, χωρίς χέρια, έναν άρρωστο άνδρα; Γνωρίζετε τι συμβαίνει εκεί;”.

Η διένεξη έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του Πούτιν από μια μικρή αντιπροσωπεία της “The Way Home”, μιας οργάνωσης συζύγων στρατιωτών που πραγματοποιεί εκστρατεία για την επιστροφή τους από το μέτωπο.

Το ξέσπασμα της γυναίκας αυτής αποκαλύπτει το βάθος του θυμού και της απόγνωσης μεταξύ ορισμένων οικογενειών στρατιωτών, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται, χωρίς το τέλος να είναι ορατό έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια εχθροπραξιών.

Η Αντρέγεβα δήλωσε πως δεν βλέπει καμία επείγουσα ανάγκη από τις αρχές να διαχειριστούν τις ανησυχίες των συζύγων των στρατιωτών και έχει έρθει η ώρα να κλιμακώσουν την εκστρατεία τους.

Είπε σε δημοσιογράφους πως η κόρη της, που είναι νήπιο, διαγνώστηκε με αναπτυξιακή διαταραχή λόγου λόγω της απουσίας του πατέρα της.

“Όλα τα προβλήματα της οικογένειάς μου μπορούν να επιλυθούν από ένα μονάχα πράγμα, να αποστρατευτεί ο σύζυγός μου. Διότι είναι ένα τελείως διαφορετικό παιδί όταν ο πατέρας της επιστρέφει σπίτι του”.

Related posts

Πούτιν: Υπέγραψε διάταγμα που προβλέπει αύξηση του προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων

admin

Ερυθρά Θάλασσα: Γερμανική φρεγάτα παραλίγο να καταρρίψει αμερικανικό drone

admin

ΗΠΑ: Ο στρατηγός Μαρκ Μίλι αποχωρεί από αρχηγός του γενικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων

admin

Η Ουάσινγκτον θα παράσχει πυρομαχικά διασποράς στην Ουκρανία

admin

Ισραήλ: Ο πόλεμος στη Γάζα θα συνεχιστεί “καθ’ όλη τη διάρκεια” του 2024

admin

Κένυα: Ξεπέρασαν τα 400 τα θύματα της αίρεσης που προέτρεπε σε νηστεία μέχρι θανάτου

admin

Η Μόσχα κατηγορεί Ουκρανία και Δύση για την επίθεση κατά του Πριλέπιν

admin

Βρετανία: Σε πρωτοφανές επίπεδο ο αριθμός των παιδιών που ζουν σε κατάσταση φτώχειας

admin

Μεσανατολικό: Οξύνεται η βία στη Δυτική Όχθη πριν τη συνάντηση Νετανιάχου – Μπάιντεν

admin