Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόγραμμα

Σύμφωνα με τον Νίκο Παππά, η ΝΔ δεν έχει να πει τίποτα για το πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρός του ως προσωπικό του στίγμα για την οικονομία. Γι’ αυτό την κατηγόρησε ότι καταφεύγει σε χαρακτηρισμούς προτού επισημάνει πως οι σύντροφοι σταχυολόγησαν και κοστολόγησαν «απολύτως αυτονόητες προτάσεις, οι οποίες είναι μέσα στα δημοσιονομικά πλαίσια». Πάντως, ο κυβερνητικός πορτ-παρόλ ανέφερε στο χθεσινό μπρίφινγκ ότι οι «γαλάζιοι» ετοιμάζουν αναλυτική κοστολόγηση του συριζαϊκού PowerPoint.

Βίντεο

«Στη ζωή ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000 ευρώ. Για να έχεις τρικάμερο, φώτα, μακιγιέζ, σεναριογράφο, κοντινό στη Φάρλεϊ, κοντινό στο σβέρκο από πίσω, μοντάζ». Η κοστολόγηση της μαγνητοσκόπησης του κασσελακικού κουρέματος έγινε από τον Αδωνη Γεωργιάδη. Παρότι η μπηχτή για την οικονομική κατάσταση του αριστερού αρχηγού είναι εμφανής, θα εκλάβω την υπουργική επισήμανση σαν παραδοχή ότι ο αντίπαλος μπορεί να εξελιχθεί σε σοσιαλμιντιακό τέρας απ’ αυτά που διαπρέπουν στο αντισυστημικό κοινό.

Ανάπτυξη

Μιλώντας στην ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, ο Κώστας Σκρέκας πληροφόρησε το κοινό πως «η οικονομία της χώρας όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια αναπτύσσεται με ρυθμούς τέσσερις φορές πιο ισχυρούς από τον μέσο όρο της Ευρώπης και αυτό μας βοηθάει να λύνουμε χρόνια προβλήματα». Η ελεύθερη απόδοση των λεγομένων του από την πολιτικώς ορθή διάλεκτο σε μια πιο ειλικρινή γλώσσα θα ήταν «ο ρυθμός ανάπτυξης μας βοηθάει να μοιράζουμε χρήμα» – με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Κόμμα

Ο εισηγητής της Ελληνικής Λύσης στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, Παύλος Σαράκης, το είχε υπερψηφίσει αλλά έμαθε ότι ο πρόεδρός του θα τον αντικαταστήσει. Οπότε βγήκε στην τιβί να δηλώσει ότι διαφωνεί και με την αποχώρηση του κόμματος από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής επειδή δεν συναινεί σε στάσεις διαμαρτυρίας. Θέλει, εξήγησε, «κόμμα θεσμικό». Φιλική συμβουλή: ας αναζητήσει αλλού κομματική στέγη. Το κόμμα Βελόπουλου είναι αρχηγικής χρήσης – και μονοπρόσωπο και μερικών χρήσεων δηλαδή.

Related posts

Fuel pass: Το νέο επίδομα θα το πάρουν 250.000 περισσότεροι πολίτες λέει ο Οικονόμου

admin

Στην Αλβανία αύριο ο Μητσοτάκης – Θα έχει συνάντηση με Ράμα

admin

«Θυμωμένος» ο Μητσοτάκης από την απρέπεια Σούνακ – Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η ελληνοβρετανική διπλωματική διαμάχη

admin

Μαρία Σπυράκη: Γιατί μπήκε στον «πάγο» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

admin

Βελανιδιές

admin

Πώς οι δικαστές θα ξεδιαλύνουν τον γρίφο με τα κόμματα Κασιδιάρη και Κανελλόπουλου

admin

Ερώτηση ΚΚΕ: Να αποδοθούν άμεσα οι ευθύνες για το εργοδοτικό έγκλημα στη γέφυρα στην Πάτρα

admin

Γεραπετρίτης για Τέμπη: Συγγνώμη εκ μέρους της κυβέρνησης γιατί δεν μπορέσαμε να αποτρέψουμε το δυστύχημα

admin

Τα Τέμπη άνοιξαν «πόλεμο» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ

admin