Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόβλημα

«Δεν υπάρχει θέμα συζήτησης εντός του ΣΥΡΙΖΑ για ένα ζήτημα που είναι ταυτοτικό. Υπάρχουν αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που ξεκαθαρίζουν ότι το δικαίωμα στον γάμο για το σύνολο των πολιτών είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Ξεκαθαρίζω ότι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί το καταθέσαμε δύο φορές με τις υπογραφές του συνόλου της ΚΟ» είπε ο Σωκράτης Φάμελλος. Μάλιστα. Στον ΣΥΡΙΖΑ του βουνού τα αποσαφήνισε αυτά; Ή φοβάται ότι βούλωσαν τα αφτιά του από το υψόμετρο;

Δεξιόμετρα

Τις τελευταίες μέρες στους νεοδημοκρατικούς κόλπους έχουν βγει τα δεξιόμετρα. Ο Θάνος Πλεύρης καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να γράψει το καλύτερο σκορ σε αυτά. Ετσι μας πληροφόρησε από τηλεοπτικού άμβωνος πως «το γεγονός ότι αλλοιώνεται η οικογένεια όπως τη γνωρίζουμε μας αφορά όλους. Είναι αξιακό επιχείρημα». Κρίμα που το 1982 ήταν μόλις 5 χρονών. Θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα φωνάζοντας πως η πρόοδος αποποινικοποιεί την γκαρσονιέρα και ποινικοποιεί την κρεβατοκάμαρα.

Ρόλος

Ευτυχώς που υπάρχει κι ο Κώστας Καραμανλής να σπάει λίγο η μονοθεματική ατζέντα. Την ώρα που οι εν ενεργεία πολιτικοί τσακώνονται για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αυτός ως πρόεδρος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Ενωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος ξεναγείται σε καπνεργοστάσιο στην Ξάνθη και δηλώνει εντυπωσιασμένος από την επένδυση. Μήπως εκεί στη Μεσσηνία πρέπει να βρουν έναν αντίστοιχο ρόλο για τον συντοπίτη τους πρώην πρωθυπουργό; Για να σκοτώνει τον πολύ ελεύθερο χρόνο του εποικοδομητικότερα.

Υπουργεία

Ο Ακης Σκέρτσος παρέδωσε χθες το πρώτο σεμινάριο στους γαλάζιους βουλευτές των οποίων τα επώνυμα αρχίζουν από Α μέχρι Κ. Ενας απ’ αυτούς που δεν πήγαν επισήμανε στα μίντια ότι ο υπουργός Επικρατείας είναι γενναίος επειδή αναλαμβάνει κάτι το οποίο δεν είναι αρμοδιότητά του, αφού αρμόδια να εισηγηθούν τη μεταρρύθμιση του οικογενειακού δικαίου θα έπρεπε να είναι το νεοσυσταθέν υπουργείο Οικογένειας και το Δικαιοσύνης. Το πρώτο, πάντως, καθόλου δεν το έχουμε ακούσει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα.

Related posts

Στέλιος Πέτσας: «Ο Μητσοτάκης θα είναι πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023 και θα είναι αυτοδύναμος»

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Σφοδρές αντιδράσεις από την ατάκα Ραγκούση για το δάνειο και τις εταιρείες Κασσελάκη

admin

Τοτέμ

admin

Τσαβούσογλου: Το φυσικό αέριο του Ισραήλ να μεταφερθεί στην Τουρκία μέσω Κύπρου

admin

Ο Τζουμάκας «απασφάλισε» με τον Κασσελάκη: «Εχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO…»

admin

Οταν ο Πάγκαλος είχε αποκαλέσει τη Γερμανία «γίγαντα με μυαλό μικρού παιδιού»

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στο 10,7% η συμμετοχή – Μειωμένη σε σχέση με τον α’ γύρο

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Την Κυριακή η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας

admin

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ

admin