Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Ο ισραηλινός στρατός δημοσίευσε βίντεο δείχνει ομήρους να μεταφέρονται από την Χαμάς εντός του νοσοκομείου αλ-Σίφα

Ο ισραηλινός στρατός έδωσε στην δημοσιότητα οπτικό υλικό που παρουσιάζεται προερχόμενο από τις κάμερες παρακολούθησης του νοσοκομείου αλ-Σίφα της Λωρίδας της Γάζας και δείχνουν ομήρους να μεταφέρονται στο εσωτερικό του νοσοκομείου την 7η Οκτωβρίου.

“Η ανακάλυψη αυτή δείχνει ότι η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς χρησιμοποίησε ως τρομοκρατική υποδομή το νοσοκομειακό σύμπλεγμα αλ-Σίφα την ημέρα της σφαγής”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο ισραηλινός στρατός και η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας Σιν Μπετ.

Σε ένα από τα βίντεο εμφανίζεται ένας άνδρας να μεταφέρεται με φορείο περικυκλωμένος από πολλούς άνδρες, τουλάχιστον τέσσερις από τους οποίους οπλοφορούν. Σε άλλο βίντεο, ένας άνθρωπος αντιστέκεται καθώς σπρώχνεται σε έναν διάδρομο.

“Εδώ μπορείτε να δείτε την Χαμάς να μεταφέρει ένα όμηρο στο εσωτερικό”, σχολίασε ο εκπρόσωπος της Τσαχάλ Ντάνιελ Χαγκάρι κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου. “Δεν έχουμε ακόμη εντοπίσει τους δύο ομήρους. Δεν γνωρίζουμε πού βρίσκονται”, πρόσθεσε.

Το οπτικό υλικό, την αυθεντικότητα του οποίου δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει το AFP, φαίνεται ότι φέρει την ημερομηνία της 7ης Οκτωβρίου.

Israel military uncovered footage of hostages being led inside Shifa Hospital in Gaza by Hamas terrorists. pic.twitter.com/DunTboXAop

— Azzat Alsalem (@AzzatAlsaalem) November 19, 2023

Related posts

Στην Αίγυπτο το Σάββατο αντιπροσωπεία της Χαμάς για το σχέδιο κατάπαυσης πυρός στη Γάζα

admin

ΗΠΑ: Ο Ασάνζ κατηγορείται επειδή δημοσιοποίησε “αδιακρίτως” ονόματα πηγών

admin

Η Ουκρανία λέει ότι συμφώνησε σε μέτρα με την Πολωνία για να διευκολυνθεί η κατάσταση στα σύνορα

admin

Ρωσία: Δίωξη εναντίον 86χρονου ιερέα για εκ νέου “δυσφήμιση” του ρωσικού στρατού

admin

Λαγκάρντ: Ανοίγει την πόρτα σε “παύση” των αυξήσεων επιτοκίων, αλλά προειδοποιεί για αυξημένα επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα

admin

Ισημερινός: Προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο κατά του Μεξικού για παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις του

admin

Η ένταση στη σχέση Βραζιλίας Ισραήλ ανεβαίνει

admin

PayPal: Νέος CEO o Alex Chriss

admin

Γαλλία: Για ανθρωποκτονία εκ προθέσεων κατηγορείται ο αστυνομικός που σκότωσε τον 17χρονο

admin