Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης για 6+6: Να αποφασίσουν τώρα, να μην παίζουμε με την υπομονή του κόσμου

Κάλεσμα στην ομάδα των 6 6 να αποφασίσουν άμεσα για την παραμονή τους ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απήυθυνε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5».

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ούτε εγώ έχω το δικαίωμα. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι να το αποφασίσουν τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολούθως τόνισε ότι αν αποδεχόταν η Έφη Αχτσιόγλου την πρόσκλησή του, θα βρισκόταν στην ηγετική ομάδα. «Θα ήταν στην ηγετική ομάδα αν αποδεχόντουσαν την πρόσκλησή μου. Είπα και μίλησα για το πολιτικό κέντρο που θέλω να δημιουργήσω. Αυτά τα στελέχη ήταν οι μελλοντικοί υπουργοί, βασίζομαι πάνω σε αυτήν την ομάδα στελεχών και τους εκτιμώ», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις διαφωνίες και τις αποχωρήσεις στελεχών της «Ομπρέλας», ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε πως «ό,τι είχα να πω στην Κεντρική Επιτροπή το είπα. Μια μικρή ομάδα έδωσε πάσο σε ύβρεις κατά όλου του κόμματος. Έτεινα χείρα φιλίας. Σέβομαι πολύ το κόμμα γιατί το επέλεξα, με τίμησε ο Αλέξης Τσίπρας με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Προσκάλεσα την Έφη Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της πρόσφερα όποια θέση ήθελε», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Πολάκης για την Αναγνωστοπούλου»

Όσον αφορά τα λεγόμενα του Παύλου Πολάκη για τη Σία Αναγνωστοπούλου, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι δεν ήταν χρήσιμο αυτό που ειπώθηκε για τη βουλευτή Αχαΐας και δεν βοήθησε. Όμως, όπως είπε, «δεν πρέπει να τον κατηγορεί κανείς πριν δει το έργο του».

Ακολούθως καταδίκασε το κλίμα που υπάρχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ ακόμη και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Θεωρητικά αυτό το κλίμα είναι υπέρ μου αλλά δεν με εκφράζει. Είναι τοξικό και εγώ δεν είμαι τοξικός άνθρωπος», υπογράμμισε.

«Δεν θα είχα τον Βαρουφάκη υπουργό»

Ερωτηθείς για το τι διαφορετικό θα έκανε σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα το 2015, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε πως δεν θα είχε τον Γιάνη Βαρουφάκη στη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Η θέση αυτή εκλαμβάνεται ως μεγάλη απόσταση του νέου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις πολιτικές του πρώτου εξαμήνου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Χάσαμε 600.000 ανθρώπους στην αποχή»

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε ότι υπάρχει μεγάλη αύξηση σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Ένα από τα πράγματα που θέλω να κάνω είναι να αναδείξουμε νέα μέλη, νέα στελέχη, πολλά βιογραφικά που θέλουν να εργαστούν μαζί μας», ανέφερε, προσθέτοντας πως «η ΝΔ δεν έπεισε τον κόσμο για τη χρηστή της διοίκηση. Εμείς χάσαμε 600.000 ανθρώπους στην αποχή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι κυβέρνηση σε 4 χρόνια, ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «δεν θα τελειώσει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε, το κόμμα «πρέπει να ανταποκριθεί στην κοινωνία, πρέπει να εμπνεύσουμε για να γειώσουμε το κόμμα στην κοινωνία», υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να δώσουμε έμπρακτες λύσεις».

Related posts

Ανδρουλάκης για ναυάγιο: Είμαστε βαθιά συγκλονισμένοι – ΕΕ και Ελλάδα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους

admin

Ο αόρατος πόλεμος με νέα πρόκληση στα Ιμια

admin

«Συγκροτούμε την αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος»

admin

Δημήτρης Κουρέτας: Είμαι πανέτοιμος, θα συνεργαστώ με όλους – Οι τρεις προτεραιότητες για τη Θεσσαλία

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση προκαλεί την ένταση στην εκπαίδευση

admin

Οικονόμου: Η Ελλάδα δεν συμφωνεί με το -15% στο φυσικό αέριο

admin

Δήλωση Μητσοτάκη το απόγευμα για την τραγωδία στα Τέμπη

admin

Ανδρέας Πάτσης: Αγόραζε κόκκινα δάνεια, αλλά αιτούνταν ρύθμιση χρεών για να γλιτώσει την κατάσχεση

admin

Ποιος κέρδισε; Η κωμωδία!

admin