Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Η Nintendo αναβάθμισε το outlook και τον στόχο πωλήσεων για τα παιχνίδια

Η Nintendo αύξησε τις προβλέψεις της για το έτος χρήσης που λήγει τον Μάρτιο λόγω των προσδοκιών ότι μπορεί να πουλήσει περισσότερα παιχνίδια στους κατόχους του Switch.

Η εταιρεία με έδρα το Κιότο ανέφερε ότι αναμένει τώρα λειτουργικά έσοδα ύψους 500 δισ. γεν (3,3 δισ. δολάρια), από 450 δισ. γεν προηγουμένως. Η εταιρεία βασίζει τις νέες της προβλέψεις στην ασθενέστερη αξία του γεν από ό,τι προηγουμένως. Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι αναμένει να πουλήσει 5 εκατ. περισσότερα αντίτυπα παιχνιδιών, αυξάνοντας την πρόβλεψή της στα 185 εκατ..

Η Nintendo ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη ύψους 94,5 δισ. γεν και έσοδα ύψους 334,9 δισ. γεν στο τρίμηνο έως τον Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας και στα δύο τις προσδοκίες των αναλυτών. Η αδυναμία του γεν βοήθησε τα κέρδη της Nintendo, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προέρχεται από το εξωτερικό.

“Το Switch είναι διαφορετικό από το hardware του παρελθόντος”, δήλωσε ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa σε τηλεδιάσκεψη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. “Έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει διαφορετικά είδη νέας ζήτησης”.

Η εταιρεία διατήρησε αμετάβλητες τις προοπτικές για το Switch, στα 15 ekat. μονάδες για το έτος xr;hshw μέχρι τον Μάρτιο, αν και ο Furukawa δήλωσε ότι ο στόχος αυτός θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Ο Furukawa αρνήθηκε να σχολιάσει τυχόν σχέδια για διάδοχο του Switch. Η κονσόλα αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από τα μηχανήματα επόμενης γενιάς της Microsoft και κυρίως της Sony, της οποίας το PlayStation 5 ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ φέτος, σύμφωνα με στοιχεία της Circana, πρώην NPD. Οι μετοχές της Nintendo έχουν αυξηθεί κατά 16% φέτος, αν και εξακολουθούν να υστερούν έναντι των μεγαλύτερων ανταγωνιστών της που έχουν ανανεώσει τις προσφορές τους.

Related posts

Φρανκφούρτη: Καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων έπειτα από σφοδρές καταιγίδες

admin

Κρεμλίνο: Η Ουκρανία βομβαρδίζει αμάχους πλημμυροπαθείς

admin

Kohl’s: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών και επιβεβαίωσε το guidance

admin

UniCredit: Ποια είναι η πανευρωπαϊκή Τράπεζα που επενδύει στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα μετά 17 χρόνια

admin

Ηνωμένα Έθνη: “Χωρίς προηγούμενο” η καταπίεση στη Ρωσία

admin

ΟΗΕ: Το Αζερμπαϊτζάν υπόσχεται να μεταχειριστεί τους Αρμένιους του Ναγκόρνο Καραμπάχ ως “ίσους πολίτες”

admin

Πούτιν: Το ρωσικό ναυτικό θα παραλάβει 30 νέα πολεμικά πλοία το 2023

admin

Ταϊβάν: Οι ψηφοφόροι αψηφούν την Κίνα και δίνουν στο κυβερνών κόμμα τρίτη προεδρική θητεία

admin

Πεντάγωνο: Η ρωσική Βάγκνερ δεν έχει πλέον “σημαντική” συμβολή στις μάχες

admin