Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στον Στ. Τσιτσιπά από τον CEO της Lacoste

Επίθεση εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά εξαπέλυσε ο CEO της Lacoste, επειδή ο Έλληνας τενίστας εγκατέλειψε την αναμέτρησή του με τον Holger Rune αυτή την εβδομάδα στο ATP Finals.

Ο Guibert έκανε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα X, όπου εξέφρασε την ενόχλησή του από την εγκατάλειψη του Τσιτσιπά στον αγώνα με τον Rune, χαρακτηρίζοντας “unfair” τη συμπεριφορά του, μιας και δεν έδωσε τη δυνατότητα στον Hubert Hurkacz να παίξει σε περισσότερα ματς στο Τορίνο και να διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals.

“Μπράβο στον Sinner για τη νίκη του (σ.σ. στην αναμέτρηση με τον Rune χθες). Παρά την unfair συμπεριφορά του Τσιτσιπά, έδειξε σε όλους για ποιο λόγο είναι ένας μελλοντικός πρωταθλητής και ένας αυθεντικός τύπος”, έγραψε ο CEΟ της Lacoste, εταιρεία που προμηθεύει και τον Novak Djokovic.

Hats off to @janniksin for his win tonight. Despite the unfair behaviour of Tsitsipas, he showed to everyone why he is a future champ and an authentic guy.#ATPFinals

— guibert thierry (@tguibert) November 16, 2023

Πάντως η κοινότητα του τένις έσπευσε να υπερασπιστεί τον Τσιτσιπά. Ο Hurkacz στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρησή του με τον Djokovic, όταν ρωτήθηκε για την κίνηση του Τσιτσιπά, είπε: “Απ’ ότι άκουσα, οι γιατροί του είπαν ότι θα ήταν εντάξει να έπαιζε. Πίστευε ότι θα ήταν σε θέση να παίξει αυτόν τον αγώνα, οπότε μπήκε και προσπάθησε να τον κερδίσει, αλλά κάτι συνέβη στην αρχή και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Είναι κρίμα και για τους δυο μας, γιατί σίγουρα αν το γνώριζε δεν θα ήθελε να παίξει 3 games. Και εγώ προφανώς θα ήθελα να παίξω έναν ακόμα αγώνα.”

Ο Andy Murray σε δικό του tweet, ανέφερε: “Περίεργο ποστάρισμα από CEO αθλητικής εταιρείας. Το να τραυματίζεσαι είναι μέρος του αθλήματος και όχι ανήθικη συμπεριφορά.”

Bizarre post from a CEO of a sports brand🤷‍♂️ getting injured is part of sport and isnt ‘unfair behaviour’ 👎 https://t.co/cUG2WYnLCH

— Andy Murray (@andy_murray) November 17, 2023

Related posts

Πολωνία: Μαζική διαδήλωση της αντιπολίτευσης στη Βαρσοβία

admin

Προσφυγή Αμπράμοβιτς κατά των κυρώσεων της ΕΕ σε βάρος του

admin

Η Renault επιμένει… γαλλικά – Επένδυση 300 εκατ. ευρώ για κατασκευή ηλεκτρικών ημιφορτηγών στη βόρεια Γαλλία

admin

COP28: Η Ισπανία και η Γαλλία καταδικάζουν τη θέση του ΟΠΕΚ για τα ορυκτά καύσιμα

admin

Ισπανία: Βρέθηκε και δέκατο πτώμα στο 14ωροφο συγκρότημα διαμερισμάτων στη Βαλένθια που καταστράφηκε ολοσχερώς

admin

Ο Λαβρόφ επέκρινε και πάλι σήμερα τον ΟΑΣΕ και εξέφρασε την “αδιαφορία” του για την τύχη του

admin

Το Ιράν καταδικάζει τις επεμβάσεις της αστυνομίας στις κινητοποιήσεις στα αμερικανικά πανεπιστήμια

admin

Σλοβακία: O τραπεζίτης Λούντοβιτ Όντορ διορίζεται πρωθυπουργός για να ηγηθεί κυβέρνησης τεχνοκρατών

admin

Ισραήλ: Μια ανάσα πριν τη χερσαία επιχείρηση στη Γάζα – “Ο στρατός έχει το πράσινο φως”

admin