Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Τράπεζα: Νέα αποκλειστική συνεργασία με πάροχο Ενέργειας

Τη σύναψη νέας αποκλειστικής συνεργασίας της Εθνικής Τράπεζας με πάροχο ενέργειας προανήγγειλε από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών ο Βασίλης Καραμούζης, general manager corporate & investment banking, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής, που προβλέπει το μετασχηματισμό της σε «πλατφόρμα συνεργασιών».

Αναπτύσσοντας το σχέδιο της Εθνικής να μεγαλώσει το αποτύπωμά της στην οικονομία, αξιοποιώντας το ψηφιακό της μετασχηματισμό, ο κ. Καραμούζης στάθηκε ιδιαίτερα στην στρατηγική του embedded banking, πρώτο δείγμα του οποίου υπήρξε η συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την Epsilon Net, η οποία επιστεγάστηκε και με την απόκτηση μετοχικού ποσοστού της εταιρείας πληροφορικής από την Εθνική Τράπεζα. Συνεργασία που προσβλέπει σε συνδυαστική αξιοποίηση των τεχνολογικών πλατφορμών τράπεζας και Epsilon Net για διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο ίδιο πλαίσιο θα κινείται και η συνεργασία με πάροχο ενέργειας, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Στην ίδια κατεύθυνση θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες σε τομείς, όπως το real estate και πιθανώς το wealth management.

Related posts

Τη σουηδική Euronext Centevo εξαγόρασε η Profile

admin

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος στον ΟΛΠ

admin

Τετραήμερη εργασία θεσπίζει για τους νέους auditors η PwC Ελλάδας

admin

Νέο data center στο Ηράκλειο Κρήτης από τη Lamda Hellix

admin

Χρυσό βραβείο στα Digital Finance Awards απέσπασε η ΔΙΑΣ

admin

Επενδυτικό σεμινάριο στο Παρίσι για την Ελληνο-γαλλική συνεργασία στις ΑΠΕ

admin

ΟΠΑΠ: Στις 13 Μαρτίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2023

admin

BriQ Properties: Ενέργειες για Βιώσιμη Ανάπτυξη

admin

Οι ηλεκτρικές διασυνδέσεις και ο ρόλος του ΑΔΜΗΕ

admin