Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διπλή διάκριση για τον όμιλο Σαράντη στα Procurement Excellence Awards

Ο Όμιλος Σαράντη και το Τμήμα Προμηθειών κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις στα Procurement Excellence Awards, αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Category Management Initiative με την υποψηφιότητα “Fragrance Excellence: A Category Management journey towards sustainable simplicity and cost optimization” καθώς και Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία Manufacturing με την υποψηφιότητα ”Procurement Team: Mapping the road towards Excellence!”.

Η τελετή απονομής ολοκληρώθηκε με την παρουσία 170 εκπροσώπων του κλάδου, θέτοντας επίλογο στην 1η διοργάνωση των βραβείων. Οι νικητές, αναδείχθηκαν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, στο Radisson Blu Park Hotel.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσα από την πρωτοβουλία “Fragrance Excellence” το Τμήμα Προμηθειών έρχεται να ανατρέψει την κατηγορία Fragrance, εστιάζοντας τόσο στη βιωσιμότητα όσο και στο κόστος. Η ανανέωση της συσκευασίας με ταυτόχρονη μείωση κωδικών υλικών και προμηθευτών, οδηγεί σε βελτιστοποίηση διαχειριστικού χρόνου και κόστους, προωθώντας παράλληλα την κυκλική οικονομία. Οι καινοτομίες που εισάγει περιλαμβάνουν την απλοποίηση υλικών & παραγωγικών διαδικασιών, τη μείωση βάρους της συσκευασίας και την αύξηση της ανακυκλωσιμότητας των προϊόντων. Η ολιστική προσέγγιση Reduce-Reuse-Recycle υπογραμμίζει τη δέσμευση για υπεύθυνη κατανάλωση. Αυτή η ολοκληρωμένη στρατηγική ενισχύει όχι μόνο την εμπειρία του καταναλωτή, αλλά και την προσφορά του Ομίλου σε ηθικά και βιώσιμα προϊόντα και πρακτικές, στηρίζοντας την πρωτοβουλία για ένα πιο sustainable μέλλον.

Related posts

Δράση δενδροφύτευσης από το Insurancemarket.gr

admin

Νέα γραφεία στη Βόρεια Μακεδονία ανοίγει η V+O

admin

Κλιματικά ουδέτερη για τρίτη συνεχή χρονιά η Eurolife FFH

admin

Ideal: Αναταξινόμηση κονδυλίων για τη χρήση του 2022

admin

Trade Estates: Καλύφθηκε η ΑΜΚ, στο 1,92 ευρώ η τελική τιμή διάθεσης

admin

Fourlis: Σε τροχιά επενδύσεων η ΙΚΕΑ ενώ ανεβαίνει ο πήχης στο 2ο εξάμηνο

admin

Πειραιώς: Το σχέδιο και οι στόχοι της τριετίας 2024-26

admin

Cosmote: Δωρεάν χρόνος ομιλίας σε Ελασσόνα, Τύρναβο, Φαρκαδόνα και Λάρισα

admin

Διεθνή διάκριση απέσπασε η Stirixis για τα νέα γραφεία της TÜV AUSTRIA Hellas

admin