Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αδιανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη» λέει ο Πέτρος Παππάς

Σε συνέντευξη του, ο Πέτρος Παππάς αναφέρθηκε στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του Γιώργου Τσίπρα. Ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «Είναι αδιανόητο και πολιτικό ανόητο να αμφισβητείται η ηγεσία Κασσελάκη».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ, ο βουλευτής ανέφερε πως «Το κόμμα με αυτή την ενότητα θα προσπαθήσει να πάει στις ευρωεκλογές», ενώ πρόσθεσε ότι «Η δική μου πεποίθηση και η διάθεση του κ. Κασσελάκη είναι ότι αν αμφισβητηθεί θα ζητήσει ξανά την εμπιστοσύνη της βάσης»

«Για ένα ερωτηματολόγιο σηκώθηκε πάρα πολύ σκόνη»

Σχετικά με το ερωτηματολόγιο και την αναταραχή που προκλήθηκε εσωκομματικά ο ίδιος δήλωσε «Για ένα ερωτηματολόγιο σηκώθηκε πάρα πολύ σκόνη, συνεχίζει να υφίσταται, τα μέλη συνεχίζεουν να ψηφίζουν κανονικά, ο λόγος που ξεκίνησε όλη αυτή η ανταραχή εξηγήθηκε στα μέλη της ΠΓ.

Ο πρόεδρος αμφισβητήθηκε για τις επιλογές του, ωστόσο μεταξύ τους δόθηκαν εξηγήσεις και η ΠΓ εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση του προέδρου. Το τρίτο θέμα είναι ότι η ΠΓ συνεδρίασε χωρίς να λάβει υπόψιν το πρόγραμμα του προέδρου -ως όφειλε να λάβει- οπότε αναγκάστηκε να συνεδριάεσει και μία δεύτερη μέρα για να είναι παρών ο πρόεδρος και αφού εξηγήθηκαν όσα έγραψε στην επιστολή του διαζώσης, ύστερα την απέσυρε».

«Ο πρόεδρος έχει λάβει εντολή μακράς πνοής»

Τέλος, όταν ο Πέτρος Παππάς ρωτήθηκε τι θα γίνει σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αποσπάσει κακό αποτέλεσμα και αν θα τεθεί θέμα εκλογής νέου προέδρου. Ο βουλευτής απάντησε ότι ο πρόεδρος έχει λάβει εντολή μακράς πνοής.

Συνέχισε λέγοντας ότι «θα κριθεί το 2027 στις Εθνικές εκλογές, αν οποιοσδήποτε θα θέλει να τον αμφισβητήσει. Σε αυτή τη περίπτωση, ο πρόεδρος θα ζητήσει την αναβάπτιση της εντολής του από τη βάση του κόμματος».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Ο γάμος ομοφύλων ξυπνάει «βεντέτα» στη Ν.Δ. – Μετωπική Σαμαρά – Μητσοτάκη

admin

Τουρκία: Περιμένοντας τον Ερντογάν…

admin

Περιφέρεια στα όρια νευρικής κρίσης

admin

Κασσελάκης: Να παρέμβει εδώ και τώρα η κυβέρνηση στην τιμή του βρεφικού γάλακτος

admin

Ο διορισμός της Δημαδάμα και το παράδειγμα με το Κέντρο

admin

Γεροβασίλη: Το 112 ήχησε… στην κυβέρνηση και εκκενώθηκε το Μαξίμου: Αναζητείται ο πρωθυπουργός

admin

Προανακριτική για τα Τέμπη θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ

admin

Ελληνική υπεροπλία σε αέρα και θάλασσα

admin

ΠΑΣΟΚ: Συσπείρωση στο προοδευτικό Κέντρο με… συνδρομή Κασσελάκη

admin