Image default
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άλκης Δαυίδ: Προσπαθεί να σώσει τη βίλα του στις Σπέτσες – Κατέθεσε αίτηση αναστολής πλειστηριασμού (pics)

Αίτημα αναστολής του προγραμματισμένου πλειστηριασμού της βίλας του Άλκη Δαυίδ στις Σπέτσες κατέθεσε ο δικηγόρος του Θέμης Σοφός πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες.

Η βίλα είναι προγραμματισμένη να βγει στο σφυρί στις 27 Σεπτεμβρίου με επισπεύδουσα την Λόρεν Ριβς, μια από τις γυναίκες που τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση.

Το Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες την δικαίωσε στην αγωγή της κατά του Άλκη Δαυίδ επιδικάζοντας της αποζημίωση ύψους 4.565.167 ευρώ.

Η απόφαση κηρύχθηκε εκτελεστή στην Ελλάδα και βίλα στις Σπέτσες βγήκε σε πλειστηριασμό, ενώ η τιμή εκκίνησης για τη βίλα του κληρονόμου ορίσθηκε στα 7.440.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έφερε για πολλοστή φορά τον Άλκη Δαυίδ στη δημοσιότητα, την οποία δεν απεχθάνεται καθόλου ειδικά αν δει κάποιος πόσο ενεργός είναι στα social media.

Ο γνωστός για την εκκεντρικότητα του επιχειρηματίας βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού που λάτρεψε από παιδί, απολαμβάνοντας τις βόλτες, τις συναντήσεις με ντόπιους φίλους του και τις βουτιές στην θάλασσα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι επαναπαύεται σε ότι έχει να κάνει με την Λόρεν Ριβς αφού ετοιμάζει την δική του αντεπίθεση για μια υπόθεση που πήρε ευρύτατη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμη-αν δεν έχει ήδη κατατεθεί-η αγωγή ύψους 100.000.000 δολαρίων κατά της Λόρενς Ριβς και των δικηγόρων της, του οποίους ο Δαυίδ αποκαλεί «συμμορία».

Το κύριο σκεπτικό της αγωγής του είναι ότι όλοι μαζί (η Ριβς και οι δικηγόροι της) συνέστησαν εγκληματική οργάνωση με σκοπό την αρπαγή της βίλας του στις Σπέτσες, αλλά και άλλων περιουσιακών του στοιχείων ανά τον κόσμο.

Δεν άφησε έξω από τον χορό ακόμη και τον δικαστή Τέρι Γκριν από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, τον οποίο κατηγορεί ότι εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμού.

Γι’ αυτούς που τον ξέρουν καλά ο Άλκης Δαυίδ έχει πλέον απασφαλίσει και θα κάνει τα πάντα για να σώσει τα περιουσιακά τους στοιχεία, σε ΗΠΑ, Ελβετία και Ελλάδα.

Η βίλα στις Σπέτσες είναι απλά η πρώτη μάχη ενός δικαστικού πολέμου που μόλις ξεκίνησε και είναι σίγουρο ότι θα έχει μακρά διάρκεια και πολλά επεισόδια.

Related posts

Υπουργείο Οικονομικών: Τα «ψιλά γράμματα» του νέου νόμου για την προστασία δανειοληπτών από τους servicers

admin

Το ΔΝΤ αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις για την ανάπτυξη στις ΗΠΑ

admin

Φορολογικές δηλώσεις: Τι ισχύει για όσους ζουν στο εξωτερικό – Τι πρέπει να προσέξουν

admin

North Evia Pass 2023: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις

admin

ΑΜΕΑ: Έρχονται τα «ψηφιακά ΚΕΠΑ» και η Κάρτα Αναπηρίας

admin

ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τη θερινή άδεια και το επίδομα – Ποια δικαιώματα έχουν οι τηλεργαζόμενοι

admin

Αναδρομικά συνταξιούχων – Αναμονή για την απόφαση του ΣτΕ

admin

ΕΝΦΙΑ: Την επόμενη εβδομάδα τα εκκαθαριστικά

admin

Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήθηκαν 9,7% οι τιμές των διαμερισμάτων στην Αθήνα το 2022

admin