Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Public: Στον Ρέντη το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας-οικιακών συσκευών στην Ελλάδα

Μια νέα επιλογή προσφέρουν στους καταναλωτές τους τα Public μέσω του Public Home.

Υπενθυμίζεται ότι το σχήμα προέκυψε από την επιτυχή απορρόφηση της Media Markt από τον όμιλο Public η οποία συνοδεύεται από δυναμικό πλάνο επενδύσεων ύψους €30 εκατ. και συνεχή ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών σε συνεργασία με κορυφαίες scale-up εταιρείες, που διαμόρφωσαν μία ισχυρή βάση για το brand, τοποθετώντας το σε ηγετική θέση στον τομέα του Οmnichannel λιανεμπορίου.

Στον απόηχο της επιτυχίας αυτής το υπερσύγχρονο κατάστημα Public Outlet είναι γεγονός. Τοποθετημένο στον 1ο όροφο του καταστήματος “Public home”, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, προσφέρει από 29 Σεπτεμβρίου εκπτώσεις σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων, οι οποίες πολλές φορές φτάνουν το 70%.

Στα προϊόντα αυτά μπορεί κανείς να βρει, smartphones, wearables, είδη εικόνας και ήχου, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές και πολλές ακόμη προτάσεις από επώνυμες μάρκες της αγοράς. Παράλληλα με γνώμονα τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών του όλα τα προϊόντα που προσφέρει το νέο Outlet κατάστημα, είναι άμεσα ετοιμοπαράδοτα και φέρουν εγγύηση.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Public Outlet, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία εγκατάστασης νέας συσκευής και απεγκατάστασης της παλιάς συσκευής καθώς και δωρεάν ανακύκλωση, στο πλαίσιο των προσπαθειών του ομίλου για επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης.

Ταυτόχρονα το κατάστημα, λαμβάνοντας υπόψην τις ανάγκες των καταναλωτών, εναρμονίζεται με το παράδειγμα, του δικτύου καταστημάτων Public και το Public.gr, προσφέρωντας στους καταναλωτές ευέλικτες λύσης πληρωμής.  Η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna και FlexPay επιτρέπουν μέγιστη ευελιξία αγορών, καθώς οι καταναλωτές επιλέγουν το πλάνο πληρωμής που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

Το νέο εκπτωτικό κατάστημα Public Outlet διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και προσκαλεί τους καταναλωτές να το επισκεφτούν για να ανακαλύψουν τα πιο δυνατά deals.

Related posts

Πτώση πληθωρισμού στο 1,8%, εκρηκτικές ανατιμήσεις 12,2% στα τρόφιμα

admin

Πειραιώς: Νέα χρηματοδότηση στην Παπουτσάνης με κριτήρια ESG

admin

Γιατί μπαίνουν τα Coffee Island στο κανάλι των σούπερ μάρκετ

admin

ΔΕΗ: Ανοίγει ξανά το βιβλίο του ομολόγου για ακόμη 100 εκατ.

admin

Στρατηγική συνεργασία Κοπελούζου με RF Energy για υπεράκτια αιολικά

admin

Intracom: Στο 5,049% αυξήθηκε το ποσοστό του Δ. Θεοδωρίδη

admin

Jumbο: Πονοκέφαλος η Μέση Ανατολή για τα μεγέθη του 2024

admin

ΕΒΕΑ: Επαφές με επιχειρηματίες στην Ιαπωνία

admin

Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από τις διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων

admin