Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

O Όμιλος Space Hellas στη διεθνή έκθεση BEYOND

Η Space Hellas και οι εταιρείες του Ομίλου, SingularLogic, AgroApps, SenseOne και Web-IQ, συμμετέχουν για άλλη μια φορά στη διεθνή έκθεση καινοτομίας και τεχνολογίας BEYOND, με κεντρικό θέμα “UNLOCKING POTENTIAL: The Age of AI”, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 25 έως τις 27 Απριλίου. Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για ολιστική προσέγγιση στον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και οργανισμών, οι εταιρείες του Ομίλου θα δώσουν το δυναμικό τους παρών στην έκθεση, στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13 | STAND C20, με τις τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες τους, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την Κυβερνοασφάλεια, τις Έξυπνες Πόλεις, την Ενεργειακή Αποδοτικότητα και την Ευφυή Γεωργία. Καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη των εταιρειών του Ομίλου θα συμμετέχουν σε προγραμματισμένες παρουσιάσεις και συζητήσεις τόσο της ΒΕΥΟΝD, όσο και των παράλληλων συνεδρίων.

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ–HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC) με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), του Υπουργείου Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Related posts

Cenergy: Στα 47,2 εκατ. τα καθαρά κέρδη 9μηνου, ιστορικό υψηλό στο ανεκτέλεστο

admin

Μαλαματίνα: Αυξημένος τζίρος το 2023, νέες επενδύσεις 2,5-3 εκατ. ευρώ

admin

Intracom Holdings: Μικρή αύξηση τζίρου και ζημιές στο εξάμηνο

admin

Υγεία: Αλλαξε χέρια το «Μητέρα»

admin

Ρεκόρ εσόδων περιμένει το 2023 η Λάμψα

admin

Το ΜediaΜarkt.gr ανάμεσα στα κορυφαία e-Shops της δεκαετίας

admin

Δίκη Folli Follie: Γνώριζαν οι Κουτσολιούτσοι τις ατασθαλίες, κατέθεσε ο ελεγκτής της PwC

admin

Μυτιληναίος στο CNBC: Τιμωρητική η Ευρώπη απέναντι στις ενεργοβόρες βιομηχανίες

admin

Alpha Bank: Συνεργασία με Partners Group στις υπηρεσίες wealth management

admin