Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nova: Ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος κινητής στην Ελλάδα

Κατακτώντας το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων καθαρών συνδέσεων τόσο την κινητή τηλεφωνία, όσο και στην συνδρομητική τηλεόραση η Nova το πρώτο εξάμηνο του 2023 κέρδισε τον τίτλο του ταχύτερα αναπτυσσόμενου παρόχου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο επικεφαλής της Nova Παναγιώτης Γεωργιόπουλος το 100% των νέων συνδέσεων (market net adds) το διάστημα Ιανουάριος-Ιούνιος είναι στη Nova.

Ειδικότερα στο σύνολο της αγοράς προστέθηκαν 76.600 νέες γραμμές στην κινητή τηλεφωνία μεταξύ Ιανουαρίου-Ιουνίου 2023 με το σύνολο αυτών των συνδέσεων να το καταγράφει η Nova.

Παράλληλα πήρε το 60% των καθαρών νέων συνδρομών στην τηλεόραση. Από τις 63.000 πελάτες, που απέκτησαν συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα το διάστημα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2023 (market net adds), το 60% πήγε στη Nova καταγράφοντας 38.000 νέες συνδέσεις.

Συνολικά πλέον έχουν 3,2 εκατ. συνδέσεις κινητής το πρώτο εξάμηνο και μερίδιο αγοράς 21,6%.

Παράλληλα ανακοίνωσε την συνέχιση των επενδύσεων σε σταθερά και κινητά δίκτυα, στη συνδρομητική τηλεόραση αλλά και στην αγορά των έξυπνων κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών λανσάροντας μάλιστα το επόμενο διάστημα «το πιο οικονομικό 5G smartphone» της αγοράς.

Η εταιρεία επένδυσε 250 εκατ. ευρώ από το πλάνο των 2 δισ. ευρώ που είχε εξαγγείλει. Παράλληλα, λανσάρει ένα κινητό 5G σε συνεργασία με την ZTE, το οποίο θα κοστίζει 165 ευρώ αλλά θα δίνεται δωρεάν με κάθε σύνδεση unlimited. Το κινητό σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν θα έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη 6,62 ιντσών, 5 Megapixel selfie κάμερα και 4 4 GB ΡΑΜ.

Related posts

Αύξηση εσόδων 15% στα εννεάηνο για την Upstream

admin

Πλώρη για ιστορικά υψηλές επιδόσεις βάζει η Mytilineos

admin

Flexfin: Ξεπέρασε τα 200 εκατ. ευρώ ο τζίρος χρηματοδοτημένων τιμολογίων

admin

Την ομοσπονδία αθλητισμού κωφών στηρίζει η Βίκος

admin

Χρ. Μεγάλου: Στο 14% ο πήχης για την απόδοση κεφαλαίων το 2023

admin

Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα η Volotea

admin

Ελληνικό: Νέο χρονοδιάγραμμα για 4 διαγωνισμούς ύψους 1 δισ. ευρώ

admin

Επεσαν οι υπογραφές στο deal του Facebook με την ελληνική Accusonus

admin

Πώς απαντά η Ομηρος ΑΕΒΕ για τη νοθεία της φέτας στη Γερμανία

admin