Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Flexfin: Ξεπέρασε τα 200 εκατ. ευρώ ο τζίρος χρηματοδοτημένων τιμολογίων

Η Flexfin, η πρώτη ανεξάρτητη εταιρεία factoring στην Ελλάδα, ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια ευρώ τζίρο σε χρηματοδοτημένα τιμολόγια από την ίδρυσή της.

Οπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, η επίτευξη ενός ακόμη σημαντικού ορόσημου στην ανάπτυξη της εταιρείας επαληθεύει την προσήλωσή της στη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω των υπηρεσιών factoring που προσφέρει. Καταδεικνύει επίσης τις μεγάλες δυνατότητες της στη διαχείριση των επιχειρηματικών απαιτήσεων, μέσω των τεχνολογικών εφαρμογών που έχει αναπτύξει.

Ο κ. Δημήτρης Βρανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Flexfin MAE, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε όλο και περισσότερες επιχειρήσεις, καλύπτοντας τα εμπορικά πιστωτικά τους ανοίγματα. Πέρσι τέτοια εποχή ανακοινώναμε την υπέρβαση των 100 εκατομμυρίων ευρώ σε τζίρο χρηματοδοτημένων τιμολογίων, μετά από 3 χρόνια λειτουργίας. Τα επόμενα 100 εκατομμύρια επιτεύχθηκαν σε

λιγότερο από ένα έτος. Με πυξίδα τις ανάγκες των πελατών μας και όχημά μας την τεχνολογία, ευελπιστούμε στην περαιτέρω ενίσχυση του ρυθμού ανάπτυξης του χαρτοφυλακίου μας».

Related posts

Νέες υποτροφίες για υποψήφιους πιλότους από την Aegean

admin

Alfa Pastry: Σφήνα στα κρουασάν με την Panini κόντρα στην Chipita

admin

Νέο πρόγραμμα με απεριόριστη ομιλία και data από τη Wind

admin

Mytilineos: Ιστορικές επιδόσεις στο ESG το 2022

admin

ΟΤΕ: Αύξηση εσόδων και λειτουργικών κερδών το β΄τρίμηνο

admin

Στήριξη από Eurobank στα στελέχη ΕΔ και Σωμάτων Ασφαλείας

admin

Lavipharm: Άντλησε €51,28 εκατ. στην ΑΜΚ

admin

Χρ. Μεγάλου: Γιατί είναι έτος-ορόσημο για την Πειραιώς το 2023

admin

ΟΛΠ: Προσωρινό stop σε τρία υποχρεωτικά επενδυτικά έργα

admin