Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Loulis Food Ingredients: Nέο μη εκτελεστικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο

Loulis Food Ingredients: Nέο μη εκτελεστικό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο

Η εταιρεία με την επωνυμία «LOULIS FOOD INGREDIENTS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν της παραιτήσεως του κ. Gianluca Fabbri, μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, εκλέχθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της «Εταιρείας», κατά την από 8/1/2024 συνεδρίασή του, κατόπιν θετικής εισήγησης της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων της Εταιρείας, ο κ. Arnoud van den Berg, νέο μη εκτελεστικό μέλος για το υπόλοιπο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, ήτοι μέχρι τις 22/6/2026.

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εξέτασε και διακρίβωσε κατά την ανωτέρω συνεδρίασή του ότι ο κ. Arnoud van den Berg πληροί τα κριτήρια καταλληλότητας, σύμφωνα με το άρθρο 3 Ν. 4706/2020 και την Πολιτική Καταλληλότητας της Εταιρείας.

Το νέο 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, συγκροτήθηκε σε σώμα, σύμφωνα με την από 8/1/2024 απόφασή του, ως ακολούθως:

1) Ο κ. Νικόλαος Λούλης του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου – Εκτελεστικό Μέλος

2) Η κα Ελισάβετ Καπελάνου – Αλεξανδρή του Σπύρου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

3) Ο κ. Νικόλαος Φωτόπουλος του Σπυρίδωνος, Διευθύνων Σύμβουλος – Εκτελεστικό Μέλος

4) Ο κ. Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος του Ιωάννη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Μη Εκτελεστικό Μέλος

5) Ο κ. Arnoud van den Berg του Johannes Cornelis, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Μη Εκτελεστικό Μέλος

6) Ο κ. Κωνσταντίνος Μαχαίρας του Δημητρίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

7) Ο κ. Γεώργιος Τανισκίδης του Ιωάννη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Σύμφωνα με το α. 82 παρ. 1 Ν. 4548/2018, η παρούσα απόφαση της εκλογής του κ. Arnoud van den Berg ως μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. υποβάλλεται σε δημοσιότητα και ανακοινώνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση, η οποία μπορεί να αντικαταστήσει τον εκλεγέντα, ακόμη και αν δεν έχει αναγραφεί σχετικό θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Όπως αναφέρεται σε νεότερη ανακοίνωση, «το Διοικητικό Συμβούλιο της “Loulis Food Ingredients” έκανε δεκτή την παραίτηση του κ. Gianluca Fabbri, μετά την αποχώρησή του από την “Al Dahra Agriculture” και στη θέση του τοποθετήθηκε ο κ. Arnoud van den Berg ως μέλος Δ.Σ.

O κύριος Arnoud van den Berg, CEO της Al Dahra Agriculture, έχει μεγάλη εμπειρία σε ηγετικές θέσεις management τόσο στον αγροδιατροφικό όσο και στo συμβουλευτικό τομέα. Ξεχωρίζει η 15ετής σταδιοδρομία του στην πολυεθνική τροφίμων “Friesland Campina”, όσο και η 11ετής παραμονή του στη διεθνούς φήμης εταιρείας συμβούλων “Boston Consulting Group”, όπου ασχολήθηκε με την εταιρική στρατηγική.

Ο πρόεδρος της Loulis Food Ingredients, κ. Νίκος Λούλης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος καθότι η δέσμευσή μου για μια ισχυρή και ουσιαστική εταιρική διακυβέρνηση μετουσιώνεται περαιτέρω σε πράξη με την προσθήκη του κυρίου Arnoud van den Berg στο Διοικητικό μας Συμβούλιο. Η εμπειρία του στον τομέα της εταιρικής στρατηγικής, των πολυεθνικών τροφίμων αλλά και της παγκόσμιας αγροτικής παραγωγής θα φέρει τεράστια αξία στο Διοικητικό μας Συμβούλιο και θα ενισχύσει περαιτέρω τη στρατηγική μας και την ποιότητα των αποφάσεων μας. Επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Fabbri για την εξαιρετική συνεισφορά του στο Δ.Σ. μας, η παρουσία του μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι. Του εύχομαι καλή τύχη στα νέα του επαγγελματικά του βήματα».

#LOULIS_FOOD_INGREDIENTS #LOULIS #ΔΣ

Related posts

Ποιες ελληνικές μετοχές ξεχωρίζουν οι ξένοι επενδυτές

admin

Trade Estates: 1η Νοεμβρίου η ΔΣ για είσοδο στο Χρηματιστήριο

admin

Lavipharm: Μερική κάλυψη της ΑΜΚ- Άντλησε €39,083 εκατ.

admin

Χρηματιστήριο: Η βραχυπρόθεσµη τάση συνεχίζει να είναι ανοδική

admin

Alpha Finance: Υψηλή κερδοφορία, ταχεία ανάπτυξη για την Optima Bank

admin

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πρόστιμο €13.000 στην εταιρία Λεβεντέρης

admin

ΧΑ: Αναζητά προϋποθέσεις για… αναρρίχηση προς τις 1370 µονάδες

admin

Ομόλογο Ideal: Απτή απόδειξη της εμπιστοσύνης στο business plan

admin

Χ.Α.: Εκτός δεικτών η Entersoft λόγω χαμηλής διασποράς

admin