Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Etihad Airways και China Eastern Airlines στοχεύουν στη διεύρυνση της στρατηγικής συνεργασίας τους

Μνημόνιο Συνεργασίας για την ενίσχυση της στρατηγικής σύμπραξής τους, μέσω της διεύρυνσης των εμπορικών και επιχειρησιακών δεσμών τους, υπέγραψαν η Etihad Airways και η China Eastern Airlines.

Η συμφωνία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση των δύο εταιρειών εξετάσουν την εμβάθυνση της συνεργασίας τους με στόχο να παράσχουν στους ταξιδιώτες ευρύτερες επιλογές, υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας και αυξημένη αξία, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιώσιμη αεροπορία.

Βασιζόμενες στην επιτυχημένη υφιστάμενη συνεργασία τους, οι δύο αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν να εφαρμόσουν μια ευρεία συνεργασία που θα περιλαμβάνει διευρυμένο κοινό κωδικό, προγράμματα αμοιβαίας πίστης, μεταφορά φορτίου, συντήρηση, επισκευή και γενική επισκευή, επίγεια εξυπηρέτηση, τροφοδοσία, πρόσβαση σε σαλόνι, εκπαίδευση προσωπικού και αρκετές πρωτοβουλίες βιωσιμότητας. Αυτή η ολοκληρωμένη προσέγγιση θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα, διατηρώντας παράλληλα την παγκοσμίου φήμης φιλοξενία.

Το Μνημόνιο Συνεννόησης θα διευκολύνει τη φιλοδοξία της China Eastern να ξεκινήσει την διεξαγωγή πτήσεων προς το Άμπου Ντάμπι μέσω των συζητήσεών της με την Abu Dhabi Airports, το Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού του Άμπου Ντάμπι και άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ.

Οι κοινές υπηρεσίες των Etihad και China Eastern, σε συνδυασμό με την πρόσφατη λειτουργία του τερματικού σταθμού Α στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι, θα δημιουργήσουν μια ισχυρή πλατφόρμα για την εναέρια κυκλοφορία Κίνας-ΗΑΕ και θα αποτελέσουν καταλύτη για τη διασύνδεση Κίνας, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Related posts

Κένυα: Στα 226 ανέρχονται μέχρι στιγμής τα θύματα της αίρεσης που νήστεψαν μέχρι θανάτου

admin

Η Ισπανία έστειλε 86 μέλη σωστικών συνεργείων στο Μαρόκο

admin

Στο Κίεβο ο Μ. Σχοινάς για ενίσχυση της συνεργασίας ΕΕ-Ουκρανίας

admin

Η Χαμάς λέει πως εξετάζει με “θετικό πνεύμα” την πρόταση για κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ

admin

ΟΟΣΑ: Επεκτείνονται διεθνώς τα μέτρα για την επιβάρυνση των ρυπογόνων δραστηριοτήτων

admin

Ρώσος πρέσβης στις ΗΠΑ: Η Μόσχα δεν σχεδιάζει να επιτεθεί σε εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα

admin

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις κατηγορούν τη Χαμάς ότι χρησιμοποιεί αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες

admin

Ρωσία: Η Αμερικανίδα πρέσβειρα επισκέφθηκε τον φυλακισμένο δημοσιογράφο Έβαν Γκέρσκοβιτς

admin

Ουκρανία: Ένας νεκρός, τέσσερις τραυματίες από ρωσική αεροπορική επιδρομή

admin