Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Edison: Στο €1,62 η αξία της μετοχής της Intralot

Edison: Στο €1,62 η αξία της μετοχής της Intralot

Η Intralot έχει πολλές δυνατότητες να δημιουργήσει αξία τα επόμενα χρόνια, καθώς στην παγκόσμια αγορά υπάρχουν συμβόλαια που ανανεώνονται και προκύπτουν ροές εσόδων από νέα παιχνίδια, επισημαίνει η Edison σε ανάλυσή της για τη μετοχή. Εκτιμά την αξία της μετοχής στο 1,62 ευρώ, ενώ εκτιμά ότι ενσωματώνει συντηρητικά χαμηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης του κλάδου.

Τόσο ο κλάδος όσο και η εταιρεία απολαμβάνουν πολύ ελκυστικά οικονομικά χαρακτηριστικά ως αποτέλεσμα της δομής της αγοράς και των υψηλών φραγμών εισόδου. Τα υψηλά εμπόδια εισόδου περιλαμβάνουν: 1) υψηλά επίπεδα κρατικών ή/και ομοσπονδιακών κανονισμών για την παροχή λαχειοφόρων αγορών και άλλων παιχνιδιών, 2) σημαντικό κόστος για την κατασκευή της τεχνολογικής πλατφόρμας και την απόκτηση συμβάσεων, 3) οι πελάτες, δηλαδή τα κράτη και οι κυβερνήσεις, αποστρέφονται τον κίνδυνο και εκτιμούν τη φήμη των καθιερωμένων παρόχων και 4) υψηλό κόστος και κινδύνους αλλαγής φορέα μετά την εγκατάσταση.

Η Intralot αναδύεται από μια εσωτερική αναδιοργάνωση, κατά την οποία συνέχισε να διατηρεί υφιστάμενους πελάτες και να κερδίζει νέους, γεγονός που μαρτυρεί τα δηλωμένα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της διοίκησης.

Η διοίκηση πιστεύει ότι η αύξηση των κερδών θα πρέπει να υπερβαίνει την αύξηση των εσόδων καθώς το μείγμα προς συμβόλαια υψηλότερου περιθωρίου αυξάνεται και επικεντρώνεται πιο αυστηρά στις απαιτούμενες αποδόσεις από ό,τι στο παρελθόν.

#Edison #Intralot #ΑΞΙΑ_ΜΕΤΟΧΗΣ

Related posts

ElvalHalcor: Τέταρτη περίοδος εκτοκισμού ΚΟΔ- Στις 16/11 η καταβολή τόκων

admin

Autohellas: «Άλμα» 35,7% στο τζίρο εξαμήνου και αυξημένη κερδοφορία

admin

Στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη οι μετοχές του ΔΑΑ

admin

Χρηματιστήριο: Η συνέχιση της ανοδικής κίνησης είναι το πιθανότερο σενάριο

admin

ΕΧΑΕ: Καθαρά κέρδη €13 εκατ. το 2023-Μέρισμα €0,24 ανά μετοχή

admin

Ideal Holdings: Στο 7,8839% το ποσοστό της Blantyre Capital

admin

Profile: Αύξηση κερδών 43% στο εξάμηνο

admin

Εθνική Τράπεζα: Ξεπέρασε το 5% το ποσοστό της CGC

admin

Alpha Finance για X.A.: Ελκυστική ευκαιρία- Παραμένουν θετικές οι προοπτικές

admin