Image default
ALPHA BANK

Alpha Bank: Παγώνει για ακόμη 12 μήνες τα επιτόκια σε στεγαστικά δάνεια για τους συνεπείς πελάτες

Η μία μετά την άλλη οι τράπεζες παρατείνουν τα προγράμματα που έχουν θέσει σε εφαρμογή για την προστασία των πελατών, που αποπληρώνουν με συνέπεια τα στεγαστικά τους δάνεια. Την αρχή έκανε η Eurobank χθες και σήμερα σειρά είχε η Alpha Bank. Αναμένεται τις επόμενες ώρες και μέρες να ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις και από τα άλλα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας.

Σε παράταση του προγράμματος ανταμοιβής για συνεπείς δανειολήπτες στεγαστικών δανείων μέχρι και την 30ή Απριλίου 2025 προχωρά η Alpha Bank.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στο πρόγραμμα, το οποίο ισχύει για όλα τα νομίσματα χορήγησης, εντάσσονται αυτόματα όλοι οι ιδιώτες πελάτες Στεγαστικών Δανείων Κυμαινόμενου Επιτοκίου, τα οποία έχουν εκταμιευθεί έως την 31η Δεκεμβρίου 2022 και δεν εμφανίζουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Οι χρηματοδοτικές ανάγκες του Προγράμματος Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την Alpha Bank, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

Υπενθυμίζεται ότι εάν τα επιτόκια αναφοράς μειωθούν σε επίπεδα χαμηλότερα από αυτά που προβλέπονται στο Πρόγραμμα, οι αντίστοιχες μειώσεις θα υπολογιστούν αυτομάτως στα επιτόκια των Πελατών.

Στόχος του Προγράμματος είναι η προστασία των πελατών με στεγαστικά δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου από ενδεχόμενες μελλοντικές αυξήσεις στα επιτόκια.

Eurobank: Για ακόμη 12 μήνες χαμηλά επιτόκια σε στεγαστικά δάνεια για τους συνεπείς

Υπενθυμίζεται ότι τη 12μηνη παράταση του προγράμματος ανταμοιβής για συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων ανακοίνωσε χθες και η Eurobank.

Related posts

Alpha Bank: Ξεκίνησε το πρόγραμμα εθελουσίας

admin

Alpha Bank: Αξιολόγηση Β3 στα καλυμμένα ομόλογα θέτει η Moody's

admin

Alpha Bank: Συμμετέχει στο Ταμείο Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων Covid-19

admin

Alpha Bank: Άνω του 5% η έμμεση συμμετοχή της BlackRock

admin

Ανέπαφες πληρωμές από το my Alpha Wallet

admin

Άνοιξε ο δρόμος για προσλήψεις στις τράπεζες

ad

Alpha Bank: Βραβεύτηκε ως το μεγαλύτερο brand στην Ελλάδα

admin

Alpha Bank: Bonus έως 1.200 ευρώ στο προσωπικό

ad

Alpha Bank: Τελειώνει η «μάχη» για το project Neptune

admin