Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ACS: Νέες επενδύσεις 50 εκατ. ευρώ την επόμενη πενταετία

Ένα νέο επενδυτικό πλάνο 50 εκατ. ευρώ για την επόμενη πενταετία, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εγκατάσταση συνολικά 1.000 lockers, ενίσχυση του last mile και αύξηση του ηλεκτροκίνητου στόλου αυτοκινήτων και μηχανών στα 200, προανήγγειλε η διοίκηση της ΑCS.

Εγκαινιάζοντας το νέο κέντρο διαλογής 36.000 τετραγωνικών μέτρων στην Ιερά Οδό, συνολικής επένδυσης πάνω από 50 εκατ. ευρώ, η διοίκηση της εταιρείας, απαντώντας σε ερωτήσεις, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εξαγορών, τονίζοντας ότι είναι κάτι που κοιτούν τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η εταιρεία έχει το 25% της αγοράς ταχυμεταφορών, που υπολογίζεται στη χώρα μας στα 500 εκατ. ευρώ. Στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού αυτού μέσα από νέες επενδύσεις αλλά και αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες που δίνει το νέο κέντρο διαλογής, που είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και δίνει τη δυνατότητα κάλυψης των αναγκών της εταιρείας για τα επόμενα 10-15 χρόνια.

Απαντώντας σε ερώτηση για την πιθανότητα αυξήσεων στα τιμολόγια, ο διευθύνων σύμβουλος της Quest κ. Γεωργαντζής τόνισε ότι για το 2023 δεν τίθεται τέτοιο θέμα αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη νέα χρονιά, σημειώνοντας ότι τα κόστη έχουν εκτοξευθεί έως και 60%.

Related posts

Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον η Καυκάς

admin

IPO με δύο αστερίσκους μέσα στον Οκτώβριο για την Trade Estates

admin

Εισέρχεται στην αγορά τόνου ο Καλλιμάνης

admin

Επτά Βραβεία για την Generali στα BITE Awards και στα Content Marketing Awards

admin

Profile: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

admin

ΕΛΤΑ: Οργανικά κέρδη 7,3 εκατ. ευρώ για το 2021

admin

Άκτωρ και Aktor Facility Management αναλαμβάνουν τον «έξυπνο» οδοφωτισμό του Δήμου Πεντέλης

admin

Μαζικές ακυρώσεις πτήσεων από την Aegean λόγω κακοκαιρίας

admin

Bayer Ελλάς: Ποιες ομάδες συμμετέχουν στον νέο κύκλο του Level-up|G4A

admin