Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αίθουσες

Σε έναν κομματικό μικρόκοσμο η διοργάνωση δύο περιφερειακών συνεδρίων ίσως φαίνεται μεγάλη υπόθεση. Ετσι, ο Αγγελος Τόλκας, που επιμελήθηκε τα συριζαϊκά σε Λάρισα και Κοζάνη, έγραψε ένα ποστ τόσο για να απαντήσει στο «απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος;» της χθεσινής εκδήλωσης όσο και για να μεμφθεί το σοσιαλμιντιακό στυλ άσκησης πολιτικής που λανσάρει ο νέος του αρχηγός. Δύο γεμάτες αίθουσες με τα εναπομείναντα στον ΣΥΡΙΖΑ μέλη, πάντως, δεν φέρνουν τη δημοσκοπική – πολλώ δε μάλλον την εκλογική – άνοιξη.

Υποψήφιος

Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς ενημέρωσε τους τηλεθεατές μεσημεριανάδικου ότι αποδέχτηκε τη συριζαϊκή πρόταση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής γιατί βαρέθηκε να κάνει αντιπολίτευση από τον καναπέ. Τελικά, ο συριζαίος πρόεδρος είτε είναι ασυνεπής και παρά τις δηλώσεις του μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο θα βάλει διάσημους στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος μπας και πάρει καμία έδρα παραπάνω στις Βρυξέλλες, είτε δεν έχει κατανοήσει ακόμη τον όρο σελέμπριτι – παρότι δεν είναι ελληνικός.

Παλμός

Στο βίντεο όπου ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέβασε για να δείξει τον παλμό της οννεδίτικης συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη φωνάζει «ΟΝΝΕΔ, ΟΝΝΕΔ/ Πρωτοπορία/Ζήτω η Νέα Δημοκρατία» χτυπώντας παλαμάκια. Υπάρχει, ωστόσο κι άλλο, το οποίο δεν το μοιράστηκε με τους ακολούθους του. Σε εκείνο χοροπηδά και κραυγάζει «και Α και ΟΥ και ΔΑΠ-Νουδουφουκού» ανεβάζοντας τα ντεσιμπέλ σε κάθε επανάληψη του παλιού συνθήματος. Αντε και με την ντουντούκα. Αν και μεταξύ μας με τέτοιο συριστικό ηχόχρωμα φωνής, δεν του χρειάζεται.

Χειρουργεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν βλέπει πώς μπορούν να γίνουν απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό κι ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί την αμφισβήτηση μιας κυβερνητικής απόφασης με το τηλεοπτικό κοινό. Κάτι τέτοια λέει συνέχεια και πολλοί στην πολιτική πιάτσα έχουν πειστεί πως δεν θα διεκδικήσει μια ακόμη βουλευτική θητεία το 2027. Εξού και νιώθει άνετα να κριτικάρει σε κάθε ευκαιρία την κυβέρνηση που υποτίθεται ότι στηρίζει ως συμπολίτευση.

Related posts

«Μύλος» το πολιτικό σκηνικό: Ο χαμός στην Κεντροαριστερά, η σφαγή στα δεξιά της ΝΔ, οι φήμες για νέα κόμματα

admin

Η «μήτρα» του προβλήματος

admin

Πολιτικές παρενέργειες από τη Eurovision

admin

Κασσελάκης: Μπες στο isyriza.gr και ενημέρωσέ μας για τα προβλήματα με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

admin

Πρεμιέρα με συγκρούσεις στη Βουλή για τα μη κρατικά ΑΕΙ

admin

«Μορατόριουμ» στο Αιγαίο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, λέει ο Ακάρ

admin

Το μήνυμα του Μπιλ Κλίντον για τον Κώστα Σημίτη – «Πάντα ευγνώμων που δεν συνέχισε τη διχόνοια»

admin

ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για Τέμπη: Να κηρυχθεί η 28η Φεβρουαρίου ημέρα τιμής και μνήμης στη Θεσσαλία

admin

Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Ντροπής πράγματα, μάνα και γιος να πάρουν τις δύο έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας

admin