Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αίθουσες

Σε έναν κομματικό μικρόκοσμο η διοργάνωση δύο περιφερειακών συνεδρίων ίσως φαίνεται μεγάλη υπόθεση. Ετσι, ο Αγγελος Τόλκας, που επιμελήθηκε τα συριζαϊκά σε Λάρισα και Κοζάνη, έγραψε ένα ποστ τόσο για να απαντήσει στο «απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος;» της χθεσινής εκδήλωσης όσο και για να μεμφθεί το σοσιαλμιντιακό στυλ άσκησης πολιτικής που λανσάρει ο νέος του αρχηγός. Δύο γεμάτες αίθουσες με τα εναπομείναντα στον ΣΥΡΙΖΑ μέλη, πάντως, δεν φέρνουν τη δημοσκοπική – πολλώ δε μάλλον την εκλογική – άνοιξη.

Υποψήφιος

Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς ενημέρωσε τους τηλεθεατές μεσημεριανάδικου ότι αποδέχτηκε τη συριζαϊκή πρόταση να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής γιατί βαρέθηκε να κάνει αντιπολίτευση από τον καναπέ. Τελικά, ο συριζαίος πρόεδρος είτε είναι ασυνεπής και παρά τις δηλώσεις του μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο θα βάλει διάσημους στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος μπας και πάρει καμία έδρα παραπάνω στις Βρυξέλλες, είτε δεν έχει κατανοήσει ακόμη τον όρο σελέμπριτι – παρότι δεν είναι ελληνικός.

Παλμός

Στο βίντεο όπου ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέβασε για να δείξει τον παλμό της οννεδίτικης συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη φωνάζει «ΟΝΝΕΔ, ΟΝΝΕΔ/ Πρωτοπορία/Ζήτω η Νέα Δημοκρατία» χτυπώντας παλαμάκια. Υπάρχει, ωστόσο κι άλλο, το οποίο δεν το μοιράστηκε με τους ακολούθους του. Σε εκείνο χοροπηδά και κραυγάζει «και Α και ΟΥ και ΔΑΠ-Νουδουφουκού» ανεβάζοντας τα ντεσιμπέλ σε κάθε επανάληψη του παλιού συνθήματος. Αντε και με την ντουντούκα. Αν και μεταξύ μας με τέτοιο συριστικό ηχόχρωμα φωνής, δεν του χρειάζεται.

Χειρουργεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν βλέπει πώς μπορούν να γίνουν απογευματινά χειρουργεία στο ΕΣΥ λόγω των ελλείψεων σε προσωπικό κι ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί την αμφισβήτηση μιας κυβερνητικής απόφασης με το τηλεοπτικό κοινό. Κάτι τέτοια λέει συνέχεια και πολλοί στην πολιτική πιάτσα έχουν πειστεί πως δεν θα διεκδικήσει μια ακόμη βουλευτική θητεία το 2027. Εξού και νιώθει άνετα να κριτικάρει σε κάθε ευκαιρία την κυβέρνηση που υποτίθεται ότι στηρίζει ως συμπολίτευση.

Related posts

Πλεύρης: «Δεν γίνεται να βρίσκεται και από ένα κλιμάκιο ελέγχου σε κάθε πίστα»

admin

Τι σκέπτονται όλοι αλλά κανένας δεν λέει δημόσια

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Πολεμικό κλίμα εντός της ΚΕ με φωνές και αποχωρήσεις

admin

H αγανάκτηση έβγαλε τους πολίτες στους δρόμους

admin

Νέος κύκλος αναταράξεων στον ΣΥΡΙΖΑ με τις αλλαγές σε πρόσωπα και καταστατικό

admin

Ερευνητικό πλοίο στην καρδιά του Αιγαίου στέλνει ο Ερντογάν

admin

Εκλογές 2023: Τι ισχύει μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες, πώς θα εμφανίζονται οι υποψήφιοι, τι προβλέπει το Σύνταγμα

admin

Μπαράν Μπουρχάν: «Ζήτησα άρση της ασυλίας μου»

admin

Ακης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει σήμερα η τρίτη του διαθήκη

admin