Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Η Nintendo αναβάθμισε το outlook και τον στόχο πωλήσεων για τα παιχνίδια

Η Nintendo αύξησε τις προβλέψεις της για το έτος χρήσης που λήγει τον Μάρτιο λόγω των προσδοκιών ότι μπορεί να πουλήσει περισσότερα παιχνίδια στους κατόχους του Switch.

Η εταιρεία με έδρα το Κιότο ανέφερε ότι αναμένει τώρα λειτουργικά έσοδα ύψους 500 δισ. γεν (3,3 δισ. δολάρια), από 450 δισ. γεν προηγουμένως. Η εταιρεία βασίζει τις νέες της προβλέψεις στην ασθενέστερη αξία του γεν από ό,τι προηγουμένως. Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι αναμένει να πουλήσει 5 εκατ. περισσότερα αντίτυπα παιχνιδιών, αυξάνοντας την πρόβλεψή της στα 185 εκατ..

Η Nintendo ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη ύψους 94,5 δισ. γεν και έσοδα ύψους 334,9 δισ. γεν στο τρίμηνο έως τον Σεπτέμβριο, ξεπερνώντας και στα δύο τις προσδοκίες των αναλυτών. Η αδυναμία του γεν βοήθησε τα κέρδη της Nintendo, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προέρχεται από το εξωτερικό.

“Το Switch είναι διαφορετικό από το hardware του παρελθόντος”, δήλωσε ο πρόεδρος της Nintendo Shuntaro Furukawa σε τηλεδιάσκεψη μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. “Έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει διαφορετικά είδη νέας ζήτησης”.

Η εταιρεία διατήρησε αμετάβλητες τις προοπτικές για το Switch, στα 15 ekat. μονάδες για το έτος xr;hshw μέχρι τον Μάρτιο, αν και ο Furukawa δήλωσε ότι ο στόχος αυτός θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί.

Ο Furukawa αρνήθηκε να σχολιάσει τυχόν σχέδια για διάδοχο του Switch. Η κονσόλα αντιμετωπίζει σκληρό ανταγωνισμό από τα μηχανήματα επόμενης γενιάς της Microsoft και κυρίως της Sony, της οποίας το PlayStation 5 ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις ΗΠΑ φέτος, σύμφωνα με στοιχεία της Circana, πρώην NPD. Οι μετοχές της Nintendo έχουν αυξηθεί κατά 16% φέτος, αν και εξακολουθούν να υστερούν έναντι των μεγαλύτερων ανταγωνιστών της που έχουν ανανεώσει τις προσφορές τους.

Related posts

Η Ζαχάροβα βλέπει “υβριδικό πόλεμο της Δύσης” κατά της Ρωσίας, με αφορμή δηλώσεις Κάμερον

admin

Ο Ουκρανός ΥΠΕΞ μεταξύ των συμμετεχόντων στην σύνοδο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στη Λισαβόνα

admin

Ο Μακρόν θα εξέταζε τη διακοπή της πρόσβασης σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης αν τα πράγματα “ξέφευγαν από τον έλεγχο”

admin

Εκατό Αμερικανοί πολίτες και οι οικογένειές τους έφυγαν από τη Γάζα την Πέμπτη – 34 Γάλλοι έφυγαν σήμερα

admin

Το Ισραήλ δεν θα ανανεώσει τη βίζα της αξιωματούχου του ΟΗΕ Λιν Χέιστινγκς

admin

Βυθίστηκαν οι αγορές του Ισραήλ, κλειστές οι επιχειρήσεις, μαζικές ακυρώσεις πτήσεων

admin

Ρωσία: Στο 15% το βασικό επιτόκιο με αύξηση 200 μ.β. – Πάνω από τις εκτιμήσεις

admin

Η Ρωσία αναφέρει ότι σκότωσε ξένους μισθοφόρους σε πλήγμα στο Χάρκοβο

admin

Η Κύπρος σταματά την επεξεργασία αιτήσεων ασύλου από Σύρους πολίτες

admin