Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας σε Κασσελάκη: «Να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις»

Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης περνούσε για δεύτερη φορά το κατώφλι της Βουλής.

Μετά με τη συνάντηση με τον Νίκο Παππά, πριν το β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά το ραντεβού του ήταν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Νικητής πλέον της κούρσας διαδοχής και με τον Ευάγγελο Αποστολάκη στο πλευρό του, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα για να λάβει συμβουλές για τη μάχη που θα πρέπει να δώσει για την αύξηση των ποσοστών του κόμματος και την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι «σιδεροκέφαλος» και να χαρεί τις μέρες που έρχονται στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές.

Ο διάλογος Τσίπρα – Κασσελάκη

Τσίπρας: Στέφανε συγχαρητήρια

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε

Τσίπρας: Από κοντά σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μία φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ.

Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε πιο πολύ από εμένα

Τσίπρας: Εγώ δεν βλέπω baseball!

Κασσελακης: Στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος έτσι έτσι.

Related posts

«Team Jorge»: Να ερευνηθούν άμεσα οι ισχυρισμοί για παρέμβαση στις ελληνικές εκλογές ζητά η ευρωβουλευτής Σόφι Ιν΄τ Βελντ

admin

Στο υπουργικό το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια – Τι προβλέπει, πώς θα ιδρύονται

admin

Εκλογές 2023: Ποιοι ίδρυσαν το νέο κόμμα Βολτ Ελλάδας και τι πρεσβεύουν

admin

Η μομφή οδήγησε σε αναβολή

admin

Κασσελάκης για τον Άγιο Πορφύριο: Τι συνεννοήσεις έκανε με το Ισραήλ και γιατί αγνοήθηκε το αίτημα Μητσοτάκη;

admin

Οι Ευρωεκλογές μέσα από τα μάτια ενός αναλυτή – Η δεύτερη θέση και οι «νικητές» της βραδιάς

admin

Στη Βουλή η τροπολογία για τον κατώτατο μισθό – Πότε οι εργαζόμενοι θα δουν τις αυξήσεις

admin

Τουρκία: Ο Τσαβούσογλου απειλεί με απαγόρευση εισόδου Ελλήνων αξιωματούχων

admin

Επική γκάφα του διερμηνέα του Ερντογάν: Αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη… Κωνσταντίνο

admin