Image default
EUROBANK

Το Ταμπλό του Χρηματιστήριο: Από το ράλι της Intralot στα υψηλά 8ετίας της Eurobank

Νέα ρεκόρ: Σε νέα ιστορικά υψηλά βρίσκεται η μετοχή της Mytilineos, η οποία υπερβαίνει αισίως και τα 39 ευρώ. Αυτό μεταφράζεται σε κεφαλαιοποίηση 5,6 δισ., η οποία είναι η 5η μεγαλύτερη στο ταμπλό. Πλέον το «προβάδισμα» από τον έκτο ΟΤΕ έχει «ανοίξει» κοντά στα 200 εκατ., ενώ η απόσταση από τον τέταρτο ΟΤΕ έχει κλείσει περίπου 330 εκατ.

Ράλι 7%: Τη μεγαλύτερη άνοδο από τις 6 Δεκεμβρίου κατέγραψε χθες η μετοχή της Intralot, η οποία «πέταξε» κατά 7% και βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από το 2018 (1,15 ευρώ). Πλέον η προσοχή στρέφεται στην ομολογιακή έκδοση των 130 εκατ., η οποία μαζί με το κοινοπρακτικό δάνειο των 100 εκατ., θα οδηγήσει σε αποπληρωμή του ακριβού ομολόγου λήξεως το 2024.

9η πτώση: Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Μάιο του 2023 οπισθοχώρησε η μετοχή της Fourlis, η οποία βρέθηκε τη Δευτέρα στα 3,95 ευρώ. Συνολικά 9η καθοδική συνεδρίαση από τις αρχές του 2024, με τις συνολικές απώλειες να ξεπερνούν το 1%. Προς τα 200 εκατ. ευρώ περιορίζεται η χρηματιστηριακή της αξία.

Υψηλό 8ετίας: Σε νέο υψηλό 8ετίας κινείται η μετοχή της Eurobank, η οποία επιστρέφει στο 1,78 ευρώ για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2015. Αθροιστικό ράλι 11% από τις αρχές του έτους για την τράπεζα, η οποία ήταν η πρώτη που περιήλθε εξ ολοκλήρου σε ιδιωτικά χέρια, με αποτέλεσμα να αποτελεί την πολυτιμότερη τράπεζα στο Χ.Α. με αξία 6,6 δισ. ευρώ.

Related posts

Πως σχολιάζουν οι αναλυτές τα αποτελέσματα της Eurobank

admin

Καραβίας: Η Κρήτη καταλαμβάνει ιδιαίτερη θέση στη στρατηγική μας

admin

O Δημήτριος Μίσκου νέος εκπρόσωπος του ΤΧΣ στο ΔΣ Eurobank

admin

Eurobank: Συμφωνία για εξαγορά της NP Paribas Personal Finance Bulgaria

ad

Εurobank: Μπόνους 1.000 ευρώ στους χαμηλόμισθους της τράπεζας

ad

Eurobank: Συμφωνία για τη μεταβίβαση Bancpost, ERB Retail Services, και ERB Leasing στην Banca Transilvania

admin

Η Eurobank πούλησε «κόκκινα» καταναλωτικά δάνεια ονομαστικής αξίας 1,5 δισ. ευρώ

admin

Πάνω από 100 επιχειρήσεις στο διαδικτυακό event του enter•grow•go

admin

Eurobank Equities: Οι τιμές στόχοι για ΕΤΕ, Πειραιώς, Alpha Bank

admin