Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Φωτογραφίες

«Στο κινητό σας τηλέφωνο μπορεί να έχετε εκατοντάδες ή και χιλιάδες φωτογραφίες, σωστά; Πόσες από αυτές όμως στ’ αλήθεια εκτυπώνετε; Ελάχιστες. Ετσι λοιπόν και εμείς, μέσα από τις συνεδριακές διαδικασίες θα σφυρηλατήσουμε την ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ και λειτουργώντας συγκροτημένα θα φροντίσουμε αυτή η αρνητική φωτογραφία της «στιγμής» που δείχνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις να μην εκτυπωθεί» δήλωσε ο Γιώργος Καραμέρος. Η αισιοδοξία θα ήταν δικαιολογημένη αν το συριζαϊκό πορτφόλιο δεν είχε μόνο κακά ενσταντανέ τα τελευταία πολλά χρόνια.

Μέθοδος

Η Διάνα Βουτυράκου εξήγησε πώς επιλέχθηκαν τα μέλη των νέων συριζαϊκών θινκ-τανκ. Πρώτα αξιολόγησαν τις αιτήσεις οι Οθων Ηλιόπουλος, Ευάγγελος Αποστολάκης, Μανώλης Καπνισάκης, Σπύρος Κασάπης και ο πρόεδρος. Μετά τους πέρασαν από συνεντεύξεις. Οι επιλαχόντες κέρδισαν μια συνέντευξη με τον Κασσελάκη και στο τέλος εκείνος αποφάσισε. Με δυο λόγια: είτε η ιδέα της ανανέωσης μέσω αυτής της μεθόδου πετύχει, είτε αποτύχει, υπάρχουν τα ονοματεπώνυμα των υπευθύνων. Σε εκείνους θα αναγνωριστεί ή θα χρεωθεί.

Συγκέντρωση

Ο Πατρών Χρυσόστομος διοργανώνει την Κυριακή συγκέντρωση πιστών στον Αγιο Ανδρέα. Θα προσευχηθούν και θα τους ενημερώσει για το νομοσχέδιο που θα καθιερώσει τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών προκειμένου να διατρανωθεί η αντίθεση του κλήρου. Εντάξει, τι κι αν ο προκαθήμενος της Εκκλησίας είπε πως εκείνη έδωσε το μήνυμα στον λαό και ό,τι είχαν να πουν το είπαν; Είναι στη φύση του θεσμού να κηρύττει στους ήδη προσηλυτισμένους.

Γραμμή

Ο τσάρος της Οικονομίας είθισται πάντα να παίζει τον ρόλο του σφιχτού κακού. Βέβαια, όταν ο Κωστής Χατζηδάκης λέει «είμαστε ανοιχτοί για συζήτηση με τους αγρότες μέσα στο πλαίσιο όμως κάποιων ορίων που προσδιορίζονται από την οικονομία», μεταφέρει μοτ α μο την επίσημη κυβερνητική γραμμή που πρώτος άρθρωσε ο Πρωθυπουργός. Το ερώτημα που προκύπτει από αυτήν είναι ποια είναι τα όρια. Γιατί όταν πρόκειται για παροχές, ακόμη και οι σημερινοί κυβερνώντες προτιμούν να πλησιάζουν επικίνδυνα στην υπέρβασή τους.

Related posts

Αχτσιόγλου – Κασσελάκης: Νέα μηνύματα πριν ανοίξουν οι κάλπες

admin

«Ανοιχτό Αιγαίο» με ετήσια βίζα για επισκέψειςτούρκων πολιτών

admin

Η ποιότητα των νόμων

admin

Ελληνική άσκηση στο Ανατολικό Αιγαίο – Έντονη τουρκική αντίδραση

admin

Με το προεδρικό Range Rover στην Κουμουνδούρου ο Στέφανος Κασσελάκης

admin

Πραγματική ανταλλαγή πυρών- Πόσο εύκολο είναι να έρθει ο Ερντογάν βράδυ;

admin

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης – «Το κόμμα έχει καταστεί μέρος του προβλήματος»

admin

ΥΠΕΞ σε Τσαβούσογλου για τη Θράκη – «Εξαφανίσατε τους Έλληνες»

admin

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ του Κασσελάκη και ο Αντώναρος

admin