Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Νέα εποχή

Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, που πέρασε ένα χαλαρό Σάββατο στα Χανιά και στη Σούδα, οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών είναι «πιο ισχυρές από ποτέ». Μόνο που αυτό το συμπέρασμα δεν έπρεπε να το εξαγάγει από τη φιλοξενία, τη χαλαρή διάθεση και τις συμφωνίες που έχουν κλειστεί, αλλά από το γεγονός πως για αυτήν ακριβώς τη φράση του το μόνο κόμμα της αντιπολίτευσης που διαμαρτυρήθηκε ήταν το ΚΚΕ.

Αποκαλύψεις

Ο εξ απορρήτων του Στέφανου Κασσελάκη αποκάλυψε στον κυριακάτικο Τύπο πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το 2019 είχε προσεγγιστεί από τον Αντώνη Διαματάρη για να γίνει εξωκοινοβουλευτικός υπουργός της ΝΔ, γεγονός που η κυβέρνηση διέψευσε ως προϊόν επιστημονικής φαντασίας. Ακόμα όμως κι αν ίσχυε, ποιους πιστεύουν στην Κουμουνδούρου πως ενοχλεί περισσότερο; Εκείνους που ψηφίζουν ΝΔ ή εκείνους που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί οσμίζομαι πως οι πρώτοι γελάνε και οι δεύτεροι φρικάρουν.

Πάουερ πόιντ

Η βασική εκπρόσωπος των πασοκογενών εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνη που πάτησε το κουμπί «αποστολή» στο μέιλ για το ταξίδι στις Σπέτσες. Σχεδόν τη λυπάμαι: θα πρέπει να αντέξει μια σειρά βουλευτών που δεν θα ήθελαν να βρίσκονται εκεί, να παρουσιάζουν σε πάουερ πόιντ που ανάθεμα κι αν ξέρουν να χρησιμοποιούν. Το χειρότερο: οι γνήσιοι πασόκοι γνωρίζουν πως το νησί εκτός σεζόν δεν λέει και πολλά. Κουράγιο.

Απόψεις

Εδώ και μέρες, όσο συζητείται η θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, πολλοί άσχετοι με το θέμα νιώθουν την ανάγκη να τοποθετηθούν. «Η φύση έχει ορίσει το παιδί να έχει ανάγκη από μια μητέρα και έναν πατέρα» είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος την τελευταία φορά που τσέκαρα ήταν τραγουδιστής. Αλλά έτσι είναι οι απόψεις, ξέρουν – δεν ξέρουν, όλοι έχουν από μια. Λίγοι συνειδητοποιούν ότι δεν μας ενδιαφέρει να την ακούσουμε.

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης: Σφηνάκια, σέλφι και χαλαρή διάθεση στη Λάρισα

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Τρία κρίσιμα ερωτήματα για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

admin

Εκλογές 1961: Η νίκη της ΕΡΕ – Η ήττα της Δημοκρατίας

admin

Βασίλης Κικίλιας: «Εθνική προσπάθεια για να προστατεύσουμε ανθρώπινες ζωές, δάση και περιουσίες»

admin

Τηλεφωνική επικοινωνία Κασσελάκη με γ.γ. ΑΚΕΛ

admin

Μητσοτάκης: Ο πληθωρισμός θα αρχίσει αν υποχωρεί έστω και αργά – Το μήνυμα για την αισχροκέρδεια

admin

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

admin

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και πάλι εδώ – Θέλει να ενώσει τις δύο αριστερές» γράφει η ιταλική Repubblica

admin

Νίκος Δένδιας: Στην Καμπότζη για την 55η Σύνοδο του οργανισμού «ASEAN»

admin