Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σύγχρονη μονάδα νευροφυσιολογίας ανέπτυξε το «Μητέρα»

Το «Μητέρα» ανέπτυξε στο πλαίσιο της λειτουργίας της Νευρολογικής Κλινικής υπερσύγχρονη Μονάδα Νευροφυσιολογίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Μονάδα αποτελείται από το Τμήμα Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας και το Τμήμα Ηλεκτρομυογραφίας – Ηλεκτρονευρογραφίας, παρέχοντας όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις που απαιτούνται, συμβάλλοντας στη σωστή διάγνωση και την ενδεδειγμένη θεραπεία. Οι ιατροί και τεχνολόγοι, που στελεχώνουν τη Νευροφυσιολογική Μονάδα του «Μητέρα», έχουν στη διάθεσή τους τεχνολογία αιχμής, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.

Στο Τμήμα Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας απλών καταγραφών μικρής διάρκειας, μελετών μετά από στέρηση ύπνου, αλλά και πολύωρων έως και πολυήμερων καταγραφών με ταυτόχρονη βίντεο-παρακολούθηση, όπου αυτό ενδείκνυται, ακόμη για τις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Οι μελέτες σχεδιάζονται από την επιστημονική ομάδα της Μονάδας σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό με σκοπό την σωστή διερεύνηση του περιστατικού και εν τέλει την λήψη των απαιτούμενων αποτελεσμάτων που θα οδηγήσουν στην ορθή διάγνωση και θεραπεία.

Το Τμήμα Ηλεκτρομυογραφίας και Ηλεκτρονευρογραφίας καλύπτει όλο το φάσμα των εξετάσεων που αφορούν παθήσεις του περιφερικού νευρικού συστήματος όπως Κινητικές ταχύτητες αγωγής, Αισθητικές ταχύτητες αγωγής, Ηλεκτρομυογράφημα, Δοκιμασία επαναληπτικών ερεθισμών κατά Desmedt, Ηλεκτρομυογράφημα μονήρους μυϊκής ίνας, Προκλητά δυναμικά (οπτικά και σωματοαισθητικά) και Μελέτη αυτόνομου νευρικού συστήματος (Sympathetic Skin Reaction).

Related posts

Sirec Energy-Blend Development: Αναβαθμίζουν ενεργειακά παλαιό κτίριο στην Αθήνα

admin

Ενεργειακός πονοκέφαλος για την Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου

admin

Trade Estates: Αγγίζει τα 300 εκατ. ευρώ η εσωτερική λογιστική αξία

admin

Νέες συμβάσεις Naval με πέντε ελληνικές εταιρείες

admin

Κορυφαίος εργοδότης στη χώρα η ΕΥ Ελλάδος

admin

Τυχερός κέρδισε €200.000 σε παιχνίδι του Σκρατς

admin

Westnet: Δύο σημαντικές διακρίσεις για την απόδοσή της από την HP

admin

Υπόσχεση Jumbo για αύξηση μισθών και… πάγωμα τιμών

admin

Αύξηση EBITDA 54% το 2021 για τη Witside

admin