Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης απέλυσε τον Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη

Στην απομάκρυνση του Διονύση Τεμπονέρα από επιστημονικό συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Το αίτημα για την απόλυση Τεμπονέρα  είχε τεθεί προ ημερών και συγκεκριμένα  με αφορμή τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των τριών (Τεμπονέρα-Αχτσιόγλου-Χριστοδουλάκη) για την Κεντροαριστερά.

Τότε, άτομα από το περιβάλλον του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ζητήσει την διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μπορεί τελικά τότε να μην τον διέγραψαν, αλλά τον απέλυσαν.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας δεν δημοσιοποίησε τότε το θέμα, αλλά στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, αυτό αποκαλύφθηκε, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε στο στέλεχος του κόμματος πως «Διονύση, είσαι καλός εργατολόγος, σου ζήτω να συστρατευθείς μαζί μου μέχρι τις εθνικές εκλογές και έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με το δίκτυο συνταξιούχων».

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει και άλλες ανακατατάξεις επιστημονικών συνεργατών και συμβούλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που προκαλούν προβληματισμό σε αρκετά κομματικά στελέχη.

Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη βρέθηκε μπροστά στο ενδεχόμενο παραίτησης ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος , Γιώργος Βασιλειάδης. που δέχθηκε βολές από συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Related posts

Εκλογές στην Τουρκία: «Αιγαίο» ο Κιλιτσντάρογλου, «Αγιά Σοφιά» ο Ερντογάν

admin

15ο Συνέδριο: Χείρα φιλίας στον Σαμαρά από τον Μητσοτάκη σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της συσπείρωσης της ΝΔ

admin

Δύο σταθμοί με το βλέμμα στο ευρωπαϊκό σκηνικό

admin

Κεντροαριστερό συναπάντημα

admin

Πολάκης: Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προγραμματική και οργανωτική συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Μηνύματα στην Τουρκία από Τασούλα – Συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ

admin

Σαμαράς: «Η απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες»

admin

Λάδι στη φωτιά από τη Λιβύη: Ανακάλεσε τον επιτετραμμένο της στην Αθήνα

admin

Νικητές και χαμένοι στο χρηματιστήριο του ΣΥΡΙΖΑ

admin