Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 5 Οκτωβρίου η συνεδρίαση της ΚΟ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου αναμένεται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπό τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 22 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Στη συνεδρίαση της ερχόμενης Πέμπτης θα γίνουν ανακοινώσεις για τους τομεάρχες, το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και όσους λαμβάνουν θέσεις στα κοινοβουλευτικά όργανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και την επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη από το ταξίδι του στην Κύπρο, θα διεξαχθεί  η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συγγνώμη Κασσελάκη σε Θεοχαρόπουλο και Καλπάκη

Εν τω μεταξύ, συγγνώμη φαίνεται πως ζήτησε η πλευρά Κασσελάκη από τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Στέργιο Καλπάκη για τον – τουλάχιστον άκομψο – τρόπο που οι τελευταίοι απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του εκπροσώπου Τύπου αντίστοιχα, καθώς είχαν μάθει για την αντικατάστασή τους από τα ΜΜΕ.

Η κίνηση – ή μάλλον η μη κίνηση – αυτή του νέου προέδρου είχε σχολιαστεί από τον κ. Καλπάκη δημόσια, καθώς ανέφερε ότι ενημερώθηκε «από ιστοσελίδες για την απόφαση του νέου Προέδρου», ενώ ο Γιάννης Ραγκούσης είχε διαμηνύσει πως δεν μπορεί να προσπεράσει το γεγονός ότι «ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έμαθε από τα ΜΜΕ ότι εκπαραθυρώθηκε, ενώ κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του ούτε καν για λόγους στοιχειώδους εσωκομματικής ευγένειας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέργιος Καλπάκης συνάντησε την Πέμπτη τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την συγγνώμη του.

Ο κ. Καλπάκης απάντησε, ωστόσο, ότι ενώ η καρατόμηση έγινε δημόσια, η συγγνώμη ζητήθηκε ιδιωτικά…

Όσον αφορά στον Θανάση Θεοχαρόπουλο, δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον κ. Κασσελάκη, αλλά το κλίμα σύμφωνα με πληροφορίες είναι αντίστοιχο.

Related posts

Τρεις διεκδικητές για έναν χώρο

admin

Μυστικός δείπνος στο Στρασβούργο

admin

Aλέξης Τσίπρας: απαιτούνται περισσότερα από το Κόσοβο ώστε να φέρει ειρήνη η ένταξη στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

admin

Κραδασμοί για το «χρίσμα» στην Αττική – Ο Πατούλης, ο Χαρδαλιάς και η διαχείριση νέας κρίσης

admin

Δώρα Αυγέρη: Ανανέωση στην Αριστερά σημαίνει και ανανέωση προσώπων

admin

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

admin

Μητσοτάκης στο Υπουργικό για Τουρκία: Oτι έχει να πει η Ελλάδα, το είπε στον ΟΗΕ

admin

Βουλή: Καταχειροκροτήθηκε ο Ζελένσκι από τους έλληνες πολιτικούς

admin

ΠΑΣΟΚ: Αποκαλυπτική του λαϊκισμού Μητσοτάκη η υπαγωγή ΕΜΥ και Αστεροσκοπείου στην Πολιτική Προστασία

admin