Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Howden ο Σάββας Μυρίδης, ενισχύεται το Marine

Την ένταξη του Σάββα Μυρίδη (φωτ. αριστερά) στο δυναμικό της ανακοίνωσε η Howden, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέλος του Παγκόσμιου Ομίλου Howden, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δισ. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς.

Μέσω αυτής της συνεργασίας σε συνδυασμό με την εξαγορά της Triton Marine S.A. που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023, η Howden Hellas ενισχύει σημαντικά τη θέση της στον τομέα του Marine και καθίσταται ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον αγορά, αναφέρει ανακοίνωση.

Ο κος Σάββας Μυρίδης, αναφερόμενος στην νέα αυτή συμφωνία που πραγματοποίησε με την Howden, δήλωσε:

«Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου όπως η Howden, η οποία διαθέτει 300 στελέχη Marine Specialists, 40 Marine Claims Brokers και πάνω από 25 χρόνια τεχνογνωσίας που την κατατάσσουν σε παγκόσμιο επίπεδο στις πρώτες θέσεις στο Marine. Μέσα από αυτή την συνεργασία θα διευρύνουμε την δραστηριότητά μας προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα».

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου (φωτ. δεξιά), CEO Howden Greece & Cyprus, ανέφερε:

«Μετά από την κατάκτηση του τίτλου ως ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην χώρα, δεσμευτήκαμε να ηγηθούμε και στον κλάδο του Marine. Ένας κλάδος κομβικής σημασίας για την χώρα μας και την οικονομία.

Η Howden Hellas είναι ο πρώτος πιστοποιημένος Lloyd’s Broker στην Ελλάδα και ως εκ τούτου αποτελεί δέσμευσή μας να διακριθούμε και στο χώρο του Marine, προσελκύοντας τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς και προσφέροντας στους πελάτες μας ένα ολιστικό service από εξειδικευμένα στελέχη σε κάθε κλάδο».

Related posts

Στην αγορά συμπληρωμάτων διατροφής εισέρχεται η Nestlé Hellas

admin

Rebranding και επεκτατικά σχέδια για την Συνεταιριστική Ασφαλιστική

admin

bwin: Πέντε νέα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα

admin

Καθάρισαν αλιευτικά καταφύγια στην Πάρο εθελοντές της Attica Group

admin

Δράση χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού για νέους από τη Mastercard

admin

Συνεργασία SoftOne και EveryPay για ψηφιακή ταμειακή λύση

admin

Alpha Bank: Δεσμευτική συμφωνία με τη Hoist Finance για το Project Light

admin

Πώς απαντά η Ομηρος ΑΕΒΕ για τη νοθεία της φέτας στη Γερμανία

admin

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έρευνα αποδοχής Fintech στην Ελλάδα

admin